-->
Konami, Türkiye Süper Liginin PES 2019’da Olacağını Açıkladı!

The Power of Football’ ,PES 2019’ un Türkiye Süper Ligi’nin tam lisansını bünyesine alarak yarattığı ivmenin yanında sevilen Türk oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu oyunun kapağında yer alacak. Konami Digital Entertainment B.V. yakında sizlerle olacak olan PES 2019’da Türkiye Süper Lig’ini ilk kez yer alacağını duyurdu. KONAMI dünya futbolunun en büyük yarışmalarını popüler futbol simülasyonuna katmaya çalıştı. […]

30.07.2018 | ulasufuk

The Power of Football’ ,PES 2019’ un Türkiye Süper Ligi’nin tam lisansını bünyesine alarak yarattığı ivmenin yanında sevilen Türk oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu oyunun kapağında yer alacak.

Konami Digital Entertainment B.V. yakında sizlerle olacak olan PES 2019’da Türkiye Süper Lig’ini ilk kez yer alacağını duyurdu. KONAMI dünya futbolunun en büyük yarışmalarını popüler futbol simülasyonuna katmaya çalıştı. Süper Lig, Pro Evolution Soccer serisinin en son üyesi olan PES 2019’a eklenecek sekizinci en büyük ligden biri oldu. Yeni anlaşmaya göre; KONAMI, 18 takımın tamamıyla mücadele etmenize ve Süper Lig ile ilgili tüm ikonografiyi kullanmanıza olanak tanıyacaktır. Tüm kulüpler, lansman sonrası data pack sürümleri sayesinde gerçek donanımlarıyla temsil edilecek ve tüm istatistiklerin ve takımların haftalık olarak güncellenmesini sağlayacaktır.
1959’da kurulan Süper Lig, Galatasaray A.Ş., Fenerbahçe A.Ş., Beşiktaş A.Ş. ve Trabzonspor’un da aralarında yer aldığı on sekiz kulübü içerisinde barındırıyor. Süper Lig dünyadaki en rekabetçi liglerden biri olarak görülüyor; tutkulu taraftarları ile her hafta sıcak ve çekişmeli geçen kulakları sağır edici maçlar ortaya koyuyor. Kurulduğu günden bu yana sadece beş takım lig ,şampiyonluğunu kazanmıştır ve önümüzdeki sezon da son derece çekişmeli bir rekabete sahne olacaktır. KONAMI; Türkiye’nin en iyi ve en yetenekli oyuncularından, Türk orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu’nu yerel temsilci olarak belirledi. Türk vatandaşı olan ve İtalya’da kariyerini sürdüren Çalhanoğlu, 192 maçta 51 gol atmıştır. 33 kez Türk milli takımında forma giyen ve 8 gol atan Çalhanoğlu, ülkenin en büyük değerlerinden biri olarak görülmektedir. Orta saha oyuncusu yerel tanıtımlar için kullanılacak ve özel olarak oluşturulmuş Türkçe oyun kutuları üzerinde PES 2019 küresel kapak yıldızı Phillipe Coutinho ile birlikte görünecek.

“Türk futbolunun, uzun yıllardır en coşkulu şekilde ödüllendirilmesini istiyor ve bu dinamik ligin PES serisine eklenmesini arzu ediyorduk. Nihayet bu arzumuzun gerçekleştiğini bildirmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi Konami Digital Entertainment Marka ve İş Geliştirme Direktörü Jonas Lygaard ve “Süper Lig’i PES 2019’a dahil etmekten oldukça memnunuz ve her oyunda parıldayan tutku ve becerilerin mükemmel bir şekilde yeniden yaratılmasını sağlayacağız.18 takımın tamamı dahil olacak ve bunu önümüzdeki aylarda yeniliklerle daha da geliştirmek için çabalarımızı sürdüreceğiz. ”dedi.
Hakan Çalhanoğlu, “PES serisi yetenek ve kontrolüyle tanınıyor, bu yüzden modern oyunun böyle güzel bir simülasyonunu yapmaktan dolayı çok mutluyum” dedi. “Türk futbolu heyecan verici ve yetenekli, bu yüzden KONAMI’nin yetenekli takımlarını evdeki herkes için hayata geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.”
PES 2019 , 30 Ağustos’ta PlayStation®4, Xbox One™, ve PC’de iki versiyonu olacaktır; dünya çapındaki yeni temsilci Phillippe Coutinho standart baskının ön kapağında ve David Beckham da hayranlarına myClub bonuslarının kilidini açma fırsatı veren özel bir baskıda sunulacaktır. Ayrıca lansmanda mevcut olan, MyClub için daha fazla içerik içerecek, sadece dijital bir Legend sürümü olacak!
PES 2019 hakkında en güncel haberlere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:
www.twitter.com/officialpes www.instagram.com/officialpes
www.facebook.com/PES www.youtube.com/officialpes



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!