-->
Capcom ve Marvel ile Anlaşan Razer, Marvel vs. Capcom: Infinite Hayranları İçin Kişiselleştirilebilir Özellikli Arcade Dövüş Kolunu Sunuyor

RAZER’ DAN PLAYSTATION 4 İÇİN YENİ ARCADE STICK: MARVEL VS. CAPCOM: INFINITE Capcom ve Marvel ile anlaşan Razer, Marvel vs. Capcom: Infinite hayranları için kişiselleştirilebilir özellikli arcade dövüş kolunu sunuyor. Oyuncular arasında lider yaşam tarzı markası olan Razer™, bugün yaptığı bir duyuru ile Capcom ve Marvel ortaklığından doğan yeni ürünü ve rekabetçi dövüş oyunlarının aranan […]

23.07.2018 | ulasufuk

RAZER’ DAN PLAYSTATION 4 İÇİN YENİ ARCADE STICK: MARVEL VS. CAPCOM: INFINITE

Capcom ve Marvel ile anlaşan Razer, Marvel vs. Capcom: Infinite hayranları için kişiselleştirilebilir özellikli arcade dövüş kolunu sunuyor.

Oyuncular arasında lider yaşam tarzı markası olan Razer™, bugün yaptığı bir duyuru ile Capcom ve Marvel ortaklığından doğan yeni ürünü ve rekabetçi dövüş oyunlarının aranan ismi Razer Panthera arcade stick ailesine PlayStation™ 4 cihazlar için “Marvel vs. Capcom: Infinite” i tanıttı.

Üst kalite malzeme ve mühendislikle oluşturulan PlayStation 4 uyumlu arcade stick, orijinal Marvel vs. Capcom temalı ön yüzeyi ile bu evrenin hayranları için biçilmez kaftan bir ekipman haline geliyor. Dünyanın en iyi eSpor oyuncuları tarafından denenen kontrol cihazı tamamen kişiselleştirilebilir olması sayesinde rakiplerinden büyük farkla sıyrıldığı gibi oyunculara kendi savaş biçimlerine uygun kombinasyon olasılıkları da sağlıyor.

Üst düzey  Sanwa donanım bileşenleri ile oluşturulmuş olan Marvel vs. Capcom Panthera Arcade Stick by Razer: 10 adet tuşa ve 8 yönlü joystick’e sahip. Modüler yapısı sayesinde oyuncular bu tuşları diledikleri gibi kişiselleştirip kendi oyun tarzlarına uygun olarak yeniden düzenleyebilirler. İç haznesinde yer alan depoda gereken bütün cihazları bulabilecek oyuncular, iç haznede bulunan tornavida yardımı ile vida ile bağlantıları açılıp kapanabilen kabloları çok kolay bir şekilde değiştirebilecekler. İç haznede tornavida yanında iki ekstra tuş da yedek olarak oyunculara sunulmakta. Turnuva oyun modu bulunan arcade stick tüm dövüş oyunları ile de uyumlu olarak PlayStation 4 üzerinden çalışmaktadır.

Marvel vs. Capcom Panthera Arcade Stick by Razer, hakkında daha fazla bilgi için;  www.razer.com/panthera-mvci.

Fiyat:   219.99$ / 239.99€

Piyasaya çıkış:

Razer.com – Bahar 2018

Tüm Dünyada – Bahar 2018

Ürün Özellikleri:

  • 10 adet turnuva sınıfı Sanwa™ Denshi tuş
  • Yuvarlak başlı otantik Sanwa kol
  • Tek tuşla kolay ulaşılabilen iç kısım ve depo
  • Değiştirilebilir iç yapı ve kolay kişiselleştirme için iç hazne ürünleri
  • Kolay vidalama sistemi oluşturan bal peteği temelli iç yapı
  • Yedek kol (ürüne dahil değil)  ve diğer malzemeler için depo alanı
  • 3 mt. çıkarılabilir, vida kilitli ve güvenli bağlantı sunan USB kablo
  • Dahili tornavida


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!