-->
BenQ ZOWIE XL2411P PGI’ın Turnuva Monitörü Seçildi

BenQ ZOWIE XL2411P’nin PGI’ın seçilmiş monitörü olduğunu duyurdu. BenQ ZOWIE XL2411P, PGI’ın turnuva monitörü olarak seçildi. ZOWIE, espor meraklılarına ve profesyonellere kişisel tercihlerine uygun en iyi ekipmanı sunmak için çabalayarak, dikkat dağıtıcı hiçbir şeyin onların oyun içi performanslarını etkilemesine izin vermiyor. 25-29 Temmuz tarihleri arasında Berlin, Mercedes-Benz–Arena’da gerçekleşecek bu etkinliği destekliyor olmaktan gurur duyuyoruz. Bu […]

26.07.2018 | ulasufuk

BenQ ZOWIE XL2411P’nin PGI’ın seçilmiş monitörü olduğunu duyurdu.

BenQ ZOWIE XL2411P, PGI’ın turnuva monitörü olarak seçildi. ZOWIE, espor meraklılarına ve profesyonellere kişisel tercihlerine uygun en iyi ekipmanı sunmak için çabalayarak, dikkat dağıtıcı hiçbir şeyin onların oyun içi performanslarını etkilemesine izin vermiyor. 25-29 Temmuz tarihleri arasında Berlin, Mercedes-Benz–Arena’da gerçekleşecek bu etkinliği destekliyor olmaktan gurur duyuyoruz. Bu etkinlik $2,000,000’lık eşsiz ödül havuzu ve dünyanın her yerinden 20 takımın katılımıyla, PUBG Corporation tarafından düzenlenen ilk büyük ölçekli uluslararası turnuva olma özelliğini taşıyor. Konuyla ilgili daha detaylı bilgiye şu bağlantılardan ulaşabilirsiniz:

https://youtu.be/iied2A7tEc0 ve https://youtu.be/9gpvjkmrkSU

Her oyunun ve oyuncunun ihtiyaçları kendine özeldir. Tüm XL serisi monitörlerde bulunan Color Vibrance ve Black eQualizer özellikleri, PUBG’de oyunculara birçok oyun içi avantaj sağlamaktadır. Bu özellik seviyelerinde yapılan ince ayarlar oyunculara performanslarından ödün vermeden oynamalarına olanak veren bir görüntü berraklığı ve konfor sağlamaktadır.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi ve aksiyon için sosyal medya kanallarımızı takip edebilir ve https://pgi.playbattlegrounds.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Black eQualizer Color Vibrance özelliklerini GameEkstra Bahçelievler şubesinde deneyebilirsiniz.



Popüler Haberler


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.


KONAMI bu önemli dönüm noktasını bir dizi oyun içi etkinlik, eşya ve ödülle kutluyor