-->
AOC, Zarif ve Süper İnce Monitörlerini Piyasaya Çıkartıyor: İşte Karşınızda V2 Serisi

Ekran uzmanı AOC, başlangıç olarak üç farklı ölçüde, 21.5 inçlik, 23.8 inçlik ve 27 inçlik ekran ölçülerinde sunulan yepyeni monitör serisi V2’yi piyasaya çıkartıyor. Bu zarif, süper ince monitörler Full HD (1920×1080 piksel) çözünürlüğe sahip, geniş görüntüleme açıları (178/178) ve doğru renkler (%72 NTSC gamı kapsamıyla) sunan, 3 taraftan da çerçevesiz IPS panelleri ile donatıldı. […]

24.07.2018 | ulasufuk

Ekran uzmanı AOC, başlangıç olarak üç farklı ölçüde, 21.5 inçlik, 23.8 inçlik ve 27 inçlik ekran ölçülerinde sunulan yepyeni monitör serisi V2’yi piyasaya çıkartıyor. Bu zarif, süper ince monitörler Full HD (1920×1080 piksel) çözünürlüğe sahip, geniş görüntüleme açıları (178/178) ve doğru renkler (%72 NTSC gamı kapsamıyla) sunan, 3 taraftan da çerçevesiz IPS panelleri ile donatıldı. Yeni ve inovatif çerçevesiz üstün tasarımı, ultra net bir görünüm için ekran çerçevesini panelin arkasına saklıyor. Üstelik modelin ince görünümü, ekstra ince bir yan profil (21.5” ve 23.6” için 7.7 mm ve 27” için 7.9 mm) ile devam ediyor ve herhangi bir çıkıntı ya da sarkma olmadan, saf, düz bir arka kapak ile tamamlanıyor. Aynı şekilde zarif ve sağlam bir metal ayak, monitörü optimum pozisyonunda tutuyor ve 20°den fazla eğilme ayarı sunarken, bir yandan da güç, kulaklık jakı ve görüntü sinyali bağlantılarına ev sahipliği yapıyor. 5 ms’lik hızlı tepki süresi, 75 Hz yenileme hızı ve kırılma ve tutukluk içermeyen bir oyun için AMD FreeSync sayesinde, V2 serisi hobi amaçlı oyun oynayan pek çok oyuncunun gereksinimini karşılıyor. Bu yeni V2 serisi monitörler ayrica 5 ms’lik hızlı tepki süresi, 75 Hz yenileme hızı ve kırılma ve tutukluk içermeyen bir oyun için AMD FreeSync desteğine sahip.

İnce, şık, zarif – AOC’nin yeni V2 serisi üç ölçüde sunuluyor: 21.5”, 23.8” ve 27”

Yeni V2 Serisi, AOC’nin monitör tasarımına getirdiği, mükemmel görsellerle birleştirilen yenilikçi yaklaşımını sunar. Bu seri, üç farklı ölçüdeki ekranla, 21.5 inçlik 22V2Q, 23.8 inçlik 24V2Q ve 27 inçlik 27V2Q ile piyasaya çıkıyor. Bu modellerin hepsi, kusursuz görüntüleme açısı performansının yanı sıra (178/178°) iyi renk doğruluğu da sunan, 3 taraftan da çerçevesiz IPS panelleri ile donatıldı. 250 cd/m² parlaklık ise, aydınlık ya da güneş ışığı alan odalarda iyi görünürlüğü sağlıyor. V2 serisinin yenilikçi tasarımı kompakt ve zarif bir görünüme sahip. Bu ekranlar, kalın çerçevelere ya da hantal bir arka kısma sahip olmadıkları için havada süzülen bir görüntüyü andırıyorlar. V2 serisinin ince profili ise bir akıllı telefon inceliğinde (21.5 inç ve 23.8 inç için 7.7 mm, 27 inç için 7.9 mm).
V2 serisi 75 Hz’lik yenileme oranına, AMD FreeSync desteğine, ve 5 ms’lik tepki süresine sahip. Bu üç özellik bir araya geldiğinde akıcı, kırılma ve tutukluk içermeyen bir oyun deneyimi sunuyor. Etkileyici görünümleri ve tasarımları, canlı renkleri ve oyun kapasiteleri ile bir araya geldiğinde, V2 serisi, monitörlerini gururla sergilemek isteyen öğrenciler ve ev ve eğlence odaklı kullanıcılar için mükemmel. Aralarında HDMI ve DisplayPort’un da bulunduğu dijital girişler, masa üstü ve taşınabilir kişisel bilgisayarların yanı sıra oyun konsolları, set üstü kutuları vb. çeşitli eğlence kaynaklarının bağlanabilmesini de mümkün kılıyor. Ses çıkışı ise kulaklıkların ya da harici hoparlörlerin bağlanmasını da sağlıyor.

Cazip yapısı sayesinde, V2 serisi bir monitörün dış tasarımının da daha önemli olduğu halka açık alanlara da uygun. Kare tabanının siyah, yüksek parlaklıktaki yüzeyi, içi boş, metal ayağı ve OSD düğmelerine ev sahipliği yapan alt çerçevelerinin tümü, bu ekranların verdiği birinci sınıf hisse katkıda bulunuyor.

Ayrıca V2 serisi PWM (Pulse Width Modulation) yerine Doğrudan Akım (Direct Current- DC) ile parlaklığı düzenleyen Flicker- Free teknolojisi ya da zararlı olabilecek mavi dalga boyunu azaltan Düşük Mavi Işık Modu (Low Blue Mode) gibi yenilikçi AOC teknolojileri ile de donatıldı. Üstelik yenilik, Standard Definition (SD) içeriğinin netliğini, keskinliğini ve canlılığını artıran “Clear Vision” ile devam ediyor. Daha fazla üretkenlik için, V2 serisi AOC Screen+ yazılımı ile kolayca yönetilebilen çoklu monitör kurulumlarını da destekliyor.

Çok daha sürdürülebilir ve yeşil bir gezegen için AOC’nin V2 serisi EPA 7.0 düzenlemelerine de uyuyor.

21.5 inçlik 22V2Q, 23.8 inçlik 24V2Q ve 27 inçlik 27V2Q modelleri, bir DisplayPort ve HDMI kablosuna sahip, 3 yıl garanti ile sunuluyor ve sırasıyla 159 USD, 169 USD ve 239 USD üretici tarafından tavsiye ediliyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!