-->
2K, NBA Oyunları Portfolyosunu NBA 2K Playgrounds 2’nin Dağıtımcısı Olarak Genişletiyor

2K ve Saber Interactive arasındaki anlaşmayla 2K basketbol deneyimi ikiye iki arcade türüyle genişliyor. 2K, Saber Interactive tarafından geliştirilen yeni nesil arcade tabanlı basketbol oyunu NBA 2K Playgrounds 2’nin dağıtımcısı olduğunu açıkladı. İkiye iki gibi sokak basketbolu deneyimiyle NBA 2K’nın çok satan simülasyon oyunlarına yeni bir soluk katılacak. Aynı zamanda NBA Playgrounds 2 ile birlikte […]

26.07.2018 | ulasufuk

2K ve Saber Interactive arasındaki anlaşmayla 2K basketbol deneyimi ikiye iki arcade türüyle genişliyor.

2K, Saber Interactive tarafından geliştirilen yeni nesil arcade tabanlı basketbol oyunu NBA 2K Playgrounds 2’nin dağıtımcısı olduğunu açıkladı. İkiye iki gibi sokak basketbolu deneyimiyle NBA 2K’nın çok satan simülasyon oyunlarına yeni bir soluk katılacak. Aynı zamanda NBA Playgrounds 2 ile birlikte basketbol oyunlarında 2K’in ayak izi genişlemiş olacak.

NBA 2K serisinin geliştiricisi Visual Concepts’in Başkanı Greg Thomas, “İlk NBA Playgrounds oyunu, arcade tabanlı aksiyon spor oyunlarının görkemli günlerine muhteşem bir geri dönüş niteliğindeydi. Yeni NBA 2K Playgrounds 2 ise bu enerji ve havayı büyüterek -içine biraz NBA 2K özellikleri katarak- basketbol hayranlarına dünya çapında beraber oynayabilecekleri heyecan verici yeni bir deneyim sunuyor” dedi.

Saber Interactive CEO’su Matt Karch ise “Kimse muhteşem basketbol deneyimini 2K kadar hayranlara aktarma konusunda daha fazla kendini adamış olamaz. NBA 2K Playgrounds 2 için nasıl bir birliktelik yaptığımızı ve bu birlikteliğin oyunu nasıl daha iyi yaptığını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

NBA 2K Playgrounds 2, PlayStation 4 için 2018 Sonbahar aylarında piyasaya çıkacak.

NBA 2K Playgrounds 2 ile ilgili daha fazla gelişme için playgroundsgame.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!