-->
Ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur, CNR Games Week’e Geliyor

6 Haziran’da kapılarını açan ve 10 Haziran’da sona erecek olan CNR Games Week İstanbul, ünlü YouTube fenomenlerini ağırlamaya devam ediyor. Fuara son olarak YouTube’de yayımladığı videolarla ünlenen Oğuzhan Uğur katılacak. Türkiye pazarına CNR Games Week ile girmeye hazırlanan e-ticaret şirketi GearBest’in standını 10 Haziran saat 14.00’te ziyaret edecek olan Uğur, sevenleri ile yapacağı söyleşide bir […]

09.06.2018 | ulasufuk

6 Haziran’da kapılarını açan ve 10 Haziran’da sona erecek olan CNR Games Week İstanbul, ünlü YouTube fenomenlerini ağırlamaya devam ediyor. Fuara son olarak YouTube’de yayımladığı videolarla ünlenen Oğuzhan Uğur katılacak. Türkiye pazarına CNR Games Week ile girmeye hazırlanan e-ticaret şirketi GearBest’in standını 10 Haziran saat 14.00’te ziyaret edecek olan Uğur, sevenleri ile yapacağı söyleşide bir araya gelecek.

Dünyanın ilk ısıtmalı soğutmalı koltuğu fuarda
CNR Games Week, oyunlarını rahat bir koltukta oynamak isteyenleri de unutmadı. Yerli oyun koltuk üreticisi XDrive’ın oyun tutkunları için özel olarak ürettiği hem ısıtmalı hem soğutmalı profesyonel oyun koltuğu ve masaj serisi oyuncu koltukları ziyaretçilerden tam not aldı. XDrive Oyuncu Koltukları Genel Müdürü Fatih Yalçın, oyuncuların bilgisayar başında uzun zaman geçirdiğini bu yüzden hem ısıtmalı hem soğutmalı dünyanın ilk profesyonel oyun koltuğunu ürettiklerini söyledi.

Ayrıca dünyada ilk masaj koltuğunu da ürettiklerine dikkat çeken Yalçın, “Masaj koltuğunun 8 ayrı titreme fonksiyonu var. Oyun severler uzun süre bilgisayar başında kaldığı için kan dolaşımının yavaşlama riski ile karşı karşıya. Masaj özelliğine sahip koltuklarımız kan dolaşımını hızlandırıyor. Böylece oyun severler ara vermeden oyunlarına istedikleri kadar devam edebiliyor” dedi.

Fatih Yalçın, normal fiyatı 2 bin 500 lira olan ısıtmalı ve soğutmalı koltuğu fuara özel 2 bin liradan satışa sunduklarını sözlerine ekledi.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!