-->
Türkiye’nin MMORPG Oyunu Black Desert Kendini Güncellemeye Devam Ediyor

Steam indirimi ve yaz etkinlikleri bir arada!Türkiye’nin en beğenilen MMORPG oyunu Black Desert Online, sürekli güncellenen sürümüyle ve güncel olaylardan ilham olarak düzenlediği etkinliklerle takipçilerine farklı bir keyif sunuyor. Eklenen yeni içerikler, etkinlikler ve güncellemeler ile oyun dünyasındaki iddiasını sürdüren Black Desert Online, ‘Dünya Kupası’ süresince devam edecek olan Futbol Festivali’ne tüm spor severleri davet […]

25.06.2018 | ulasufuk

Steam indirimi ve yaz etkinlikleri bir arada!Türkiye’nin en beğenilen MMORPG oyunu Black Desert Online, sürekli güncellenen sürümüyle ve güncel olaylardan ilham olarak düzenlediği etkinliklerle takipçilerine farklı bir keyif sunuyor. Eklenen yeni içerikler, etkinlikler ve güncellemeler ile oyun dünyasındaki iddiasını sürdüren Black Desert Online, ‘Dünya Kupası’ süresince devam edecek olan Futbol Festivali’ne tüm spor severleri davet ediyor. Ayrıca yaz ayından esinlenerek tasarladığı Thermian Su festivali ile kendini geliştirerek Black Desert severleri memnun ediyor. Oyun yapılan güncellemeler ile aksiyon ve macera sever herkesin favorisi olmaya devam ediyor.
Sürekli kendisini güncelleyen oyun Black Desert, eklenen PvP turnuvası ile dikkatleri üzerine çektikten sonra, 28 Haziran’da yapacağı büyük etkinlikle de gündemde olmaya devam ediyor.

Oyun kapsamında oyun tutkunlarını serinletmeyi hedefleyen Black Desert, Thermian Su Festivali ile gelen aktiviteler sonucunda bu isteğine ulaşıyor. Yaz etkinliklerinin yanı sıra Steam’de başlayan indirimlere oyunun yapımcı firması Pearl Abyss’in de katılmaya karar vermesinin ardından Black Desert severleri büyük indirimler bekliyor. Steam ve Web üzerinden yapılacak alımlarda geçerli olacak yüzde 50 indirim fırsatı 21 Haziran itibari ile geçici bir süreliğine oyun severleri bekliyor. Bu önemli indirimi kaçırmamak için acele etmekte fayda var çünkü oyuna ilgi gün geçtikçe büyüyor. Oyun içerisindeki etkinliklerle oyuncularının dikkatini hep üzerinde tutan Black Desert Online ekibi, özel bir içerikle farklı bir etkinlik tasarlıyor. Özellikle yapılacak Gizli Görev etkinliğinin oyun severler tarafından büyük heyecanla karşılanması bekleniyor. Henüz etkinlik sonucunda ödül olarak verilecek miktar kararlaştırılmadıysa da kazananın 5000 lira civarı bir meblağ kazanacağı düşünülüyor.

MMORPG oyunu Black Desert Online, sürekli kendisini dönüştürmesiyle kendisine olan ilgiyi canlı tutarak bünyesine dahil ettiği Futbol Festivali gibi etkinliklerle de genişlemeye devam ediyor. Yaz aylarınıza keyif katacak yeniliklerle takipçilerinin beğenisini kazanmaya devam edecek MMORPG dünyasındaki Black Desert Online’ın en dikkat çekici özelliği, alışılmış MMORPG türünün aksine, oyuncuların karakter gelişimlerini keşif, deneyim ve bilgiye dayalı, yenilikçi bir yolla yapmalarını sağlaması. Black Desert dünyasında, oyuncular kuşandıkları silah ve zırhlarla değil, dövüştükleri yaratıklardan edindikleri deneyimlerle, konuştukları karakterlerden aldıkları bilgilerle güçleniyorlar. Oyuncuların koştukları mesafeler, taşıdıkları yük gibi aktiviteler hesaplanarak, karakterleri zamanla gelişiyor ve bu MMORPG türü için bir ilk kabul ediliyor.

Detaylar için The MMORPG Black Desert Türkiye ve MENA web sitesini takip edebilirsiniz



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!