-->
Tennis World Tour İnceleme

Video oyunu endüstrisindeki döngüler en az merak ediliyor. oyunlar tenis olmadan yıl sonra, Tennis World Tour, Mario Tenis Aces, üç en küstah öneriye önce AO Uluslararası Tenis başlatılması ve sadece birkaç hafta beri az bir ay içinde ikinci seçenek olacaktır. gelişiminin bir ücret Kırılma noktası Studio, biz tenis simülatör Top Spin eski geliştiriciler, mükemmelliğe belki […]

06.06.2018 | ulasufuk

Video oyunu endüstrisindeki döngüler en az merak ediliyor. oyunlar tenis olmadan yıl sonra, Tennis World Tour, Mario Tenis Aces, üç en küstah öneriye önce AO Uluslararası Tenis başlatılması ve sadece birkaç hafta beri az bir ay içinde ikinci seçenek olacaktır. gelişiminin bir ücret Kırılma noktası Studio, biz tenis simülatör Top Spin eski geliştiriciler, mükemmelliğe belki de en yakın oluşan bir stüdyosu. Benzer kaliteyi sağlamak için içerik oluşturucularının müfredatında bu deneyim yeterli olacak mı?

Bu 2018 Tennis World Tour kullanılabilen üç seçenek arasında karar, özellikle de akılda tutulması gereken ilk şey, üç simülatör olmasıdır. Biz Tenis Akademisi tüm temellerini öğrenmek derin öğretici görev ve bize sahip sürüş türü hakkında bir fikir verir girdiğinizde Bu ilk andan itibaren görülebilir. Oyunun kontrolü düz yumruk için klasik mimarisi X / A (PS4 / Bir), kare / X kesim için, daire / B için birlikte sanal raketi veren yıl geçirmiş olanlar için erişilebilir ve sezgisel topspinlidir ve üçgen / Y balonlar, sürat veya kısayol için sopa bırakarak sağ nadiren de alır ters.

yolu veya topun hedefe herhangi bir görsel gösterge olmadan, aynı zamanda güçlü bir darbe veya denetim uygulamak dönmek isteyip bizim seçim olacaktır. İlk seçme durumunda, evet biz dairesel biz pistine ve referansı çıkabiliriz topun sınırları oluyor edilebilirse belirlememize yardımcı olacaktır. yeter ki düğmeye basıldığında terk olarak yukarıda tartışıldığı gibi güçlü darbeler içinde, dört varyant herhangi birini seçebilirsiniz. inme kontrolü gelince, sadece pistin sınırları içinde ağ ve düşen kurtarmak için bir hit olacak bu dört düğmelerden birine ve güvenliği bir dokunuş ile çalıştırılır.

 

 

Özellikle yüksek zorluklar de, bu- ihtiyacı içine biraz daha gerçekçi AI-üstü defterleri ile hızla iyi uyum hücum ve güç türünü karar vermek zorunda, bizim emrinde olan tüm repertuar farkında olmak Rakibin yol üzerindeki konumu, taktik faktörün ve yanıtın dolaysızlığının arttırılması. Bu vesileyle tüm TWT’lerde en nefretsiz kusuru bulduğumuzda olacak. Sol sopa biz bir tarafa çalıştırıyorsanız sadece başarılı Adres değişikliğini yürütme değil az durum olmayacaktır adres seçmek için anları çarpıcı oyuncu taşımak için ve geçmiş öncesinde eşzamanlı kullanıldığı gibi izlemek ve son dakikada durur yapmak oyuncu yön değişikliklere neden biz geldiği yöne doğru vurmak vurmak ve bize satılan izin vermek istiyorum. Her şeyden önce biz diğerlerinde göreceğiz.

Onun asıl sorunu, topa karşı raketin hit kutusunun kötü optimizasyonu. Bu, animasyon geçişinin bir sıçrama yaptığı ve raketin gerçekten bir vuruş yapmadığı durumlara yol açar ve rakibin bir topa ulaşıp ulaşmayacağını ve her zaman “sihirli” olabileceğini asla bilemezsiniz. “Bu belirli sıçrama nedeniyle. Animasyonlar arasındaki geçişler, aynı zamanda, bazen bize karşı ve nadiren lehimize çalışacak olan, dünyanın en parlatılmış hali değildir.

Oyun ATP ve WTA tenis oyuncuları, erkek ve anlamak için kadın bir seçim içerir, ama belki biz de devrelerinde bazı dikkate değer devamsızlık karşılamak (ayrıca teniste hakların ve lisansların bir mücadele vardır). sadece 5, zor oldukça kadın turnuvası podernos monte etmek yapma ama Garbine Muguruza içerir ve biz böyle Biz oldukça konformist bir rakam 24 lisanslı erkek tenisçiler toplam, var, ama kadınlar dahil edilmiştir. Erkek devresine gelince, İsviçre seçilecek 24 kişi arasında en iyi tanınan Federer ve Wawrinka olacak, Richard Gasquet gibi eski bir rock’çı ya da Zverev ile ortaya çıkan vaatler. Raketler, Rafa Nadal ya da Novak Cokoviç gibi devrenin dışında da önemli, tüm hesapların “affedilemez” devamsızlıkları.

 

 

Başka bir şarkı onların temsilidir. Federer ve Wawrinka ötesinde oyuncuların yüzlerinde görülen bazı temsilci özellikler benzerlik bulmak, ama sonra en azından giymek etmeyecek olsa giysiler sonuçta en iyi temsil eden parça olacak kendi markalarını lisanslı . Her birinin vurulma tarzı çok iyi temsil edilmiyor, hareketin yakalanmasını doğru bir şekilde yapmıyor, böylece pistteki oyuncu gerçek karşıtı gibi hareket ediyor. Federer backhand sadece her oyuncu sığacak hareket animasyonlar ve jenerik hit yürüttüğünü, bu bakışı biliyorum sanal parça birkaç dakika gerekir, ancak gerçek gibi olmak istemedim o kadar ikonik olduğunu.

Çok daha ilginç olan, oyunu uygulayan özelleştirme katmanıdır. Her tenisçinin en fazla 30 seviyesi vardır ve buna karşılık gelen 30 istatistik puanı Attack, Defence ve Take-off / Volley arasında bölünür. Bununla birlikte, Kariyer modu için kendi tenis oyuncumuzun her birine özel bir dokunuş ve en büyük kişiselleştirme seçeneğini veren beceri kartlarıdır. becerilerin harfleri kilidini ederek, oyunun kritik anlarında oyun veya destek bizim belirli stil için iyi bir ikramiye olabilir oyunun belirli zamanlarda, at gücü, güç, kontrol veya çeviklik bazı yönlerini artırabilir.

Oyunun ana yöntemi Kariyer modu olduğundan, sanal avatarımızın yaratılması ve kişiselleştirilmesi önemlidir. İlk hissi için bu kıt olanaklar, bir yayıncı var ve 10 yüzleri sonunda kaçınılmaz demek oyuncular rastgele doldurma karşı 100 mesajların sıralamasını oynarken sonu ve tam bizim gibi yalnızca her cinsiyet için vardır için. Daha iyisi, oyun tarzının kişiselleştirilmesidir. Bu, usta el, ters stili, hizmet için 5 tür vuruşu ve bunun hazırlanması için 3 seçeneği seçmemize olanak tanır.

 

 

Bununla birlikte, uzun vadede, oyun parametrelerinin kişiselleştirilmesi sayesinde tenis oyuncumuzun belli bir dereceye kadar benzersiz olmasını sağlayabileceğiz, ancak klonlarımızı sık sık estetik olarak kesiyoruz. Kariyerine başladıktan sonra, her ay için mevcut eylemlerden birini seçebiliriz, belki de çok basitleştirilmiş bir şey olabilir, ancak bu, bir tenis oyuncunun yörüngesinin tahmini süresini uzatmamıza izin verir. Ayların her birinde, sıralamada bize yer alacak bir ana turnuvaya katılabilirsiniz, sadece XP puan kazanmak için sergiden biri ya da oyunun birkaç aylığına bazı özellikleri geliştiren bir eğitim gerçekleştirin.

Bütün bunlar, etkinlik türüne ve turnuvalar arasındaki yolculuğun mesafesine göre akıllıca azaltan yorgunluk çubuğu gibi farklı sarf malzemelerini hesaba katmak zorundadır (örneğin, bir turnuva Paris’te ise ve bir sonraki aşamada daha az azalacaktır) Roma, dünyanın yarısını geçersek). Bazen en çok tavsiye edilen o dinlenme ayını almak ve enerji elde etmek (belki de çok fazla bir sabbedici aydır, bu nedenle haftalarca bir yapı daha iyi olurdu). Öte yandan, karakterimiz için sadece kişiselleştirme kozmetik elemanlarının butiğinde kullanacağımız bir para birimi yoktur (mikrofizeler yoktur, sessizdir), ama aynı zamanda bir turnuvaya girecek para birimidir. içinde bizim pozisyonumuza göre iyileşmiş veya değil.

 

 

Saldırı, savunma ve hizmet / voleybolun üç ana arketipleri arasında (güç, dayanıklılık, çeviklik, kontrol, sağ, backhand, hizmet, voleybol ve etki gibi özelliklerde alt gruplara ayrılan) yetenek puanlarının yönetimine ek olarak, kariyerinde elde ettiğimiz tecrübe puanlarından ve faaliyetlerimiz için ekonomik ikramiye alan bir temsilciden de yararlanarak, bu nitelikleri doğrudan etkileyen veya bir koçu işe alan raketleri değiştirmek. Global hesaplamada, tenis oyuncumuzun istatistiklerinin benzersiz olduğunu hissederiz, ancak çok geçmeden performanstaki performansında bu kadar önemli bir şey fark etmeyiz.

Sadece oluşturulmuş karakterlerle (20’ye kadar kayıt yuvasıyla) oynanabilen kariyer modunun ötesinde, çok fazla teşvik bulamayacağız. Oyun, her zaman tekli maçlar ve her zaman tekli maçlar olmamasına rağmen, hızlı maç ya da turnuva arasında bölünmüş, klasik bir modalite modelini birleştirir. Şu anda iki katı yoktur. Ayrıca, herhangi bir büyük veya küçük bir gerçek turnuvaya sahip olmadığının altını çizmeliyiz. Bu yüzden, Avustralya Açık’ı yerine Wimbledon veya Melbourne Millenium yerine Londra Yüksek Şampiyonasına katılmak zorunda kalıyoruz.

Mahkeme sayısı 17’ye, yeterli olana göre, stadyum tipi, tribün ve farklılaşan unsurların da aynı yere göre çoğaltıldığı dikkate alınarak yerleştirilmiştir (örneğin, Marakeş’te Arap mimarisi vardır). En başarılı görsel temsil, ilk bakışta kile aittir, ancak hiçbir iz veya bozulma olmaması güvenilirliğini azaltır. Çimler geliştirilebilir ve kapalı pistte tartışılacak fazla bir şey yok. Ayrıca parke ve halı gibi garip yüzeylerde bir çift iz içerir.

 

 

Bu konuda problem nedir? Sonuç, tam olarak aynıdır ve parça seçiminde ya da irtifada arazinin türü gibi önemli unsurlara sahip değildir, ancak mahkemenin seçiminde çok görünür. Tenis oyuncularının kişiselleştirilmesi, bir tür yüzeyde bir avantajımız olabilir mi, yoksa en nihayetinde, parçaları sadece estetik ve işlevsel olmayan bir bakış açısıyla değiştirecek, bu da en normal olanı dikkate almalıdır.

Sonunda gelecekteki güncellemeler ve yamalar ile en fazla değişebilen unsurlardan birini terk ettik: rakip AI. TWT’de 4 zorluk seviyesi (amatör, söz, profesyonel ve efsane) buluyoruz. İlk üçü belki de son derece uygundur, sadece bizi en sonda ve 30 seviyesinde oyunculara karşı oynadıkça ve istatistikleri tam olarak doldurdukça. Turnuvalarda, zorluk basitçe, masanın tamamlanacağı oyuncuların seviyesini işaretleyecektir.

İlk üç düzeyleri çok basit olması herhangi bir sorun sözkonusu olmayacak topları izin, rakip bazen mantıklı tepki vermez neden olur. Buna karşılık, bu hareketi gördü böyle TWT ile oynarken saatler yapmış bir frekans ile bacaklarının arasına raketi topları arka plan dönen hem şaşırtıcı davranışları olduğu tüm spor yayınları sporda raket.

 

 

Grafiksel olarak, oyunun bitişi AO Tenis seviyesinin üzerinde olsa bile, çok şaşırtıcı bir oyun bulamayacağız. Halkın tepkisinde bir miktar iyileşme sağlar, çünkü büyük mahkemelerde bile çok reaktif olmadığından bu desteklerden destek alırız. Daldırma herhangi animasyon ile sağlanmıştır sadece orada ama değil recogepelotas, fotoğrafçılar ve sandalye hakem gibi bir tenis maçında katılan diğer ajanlarla iyileştirmez.

Son olarak, ses bizi mağazalara götüren unsur olmayacak. İngilizce Yorumcu (bir top sol güçlü olmuştur diyebiliriz) o ne ne oldu diyor uymuyor bazen sürekli ifadeler tekrarlar ve bu bir yeniden iletim olduğunu hissetmek için yeterli ritim yorumlarınız başarısız . eğer servis veya: o animasyonlar ve devam eden maçınınskorunu şarkı sınırlı sandalye hakem açısından olduğu gibi kamu hatta bir kravat yol alır kim ayırt etmeden, alkışlayarak açısından eşit derecede reaktif kalan Raketin etkisinin sesinin gerçekçi olmadığı ve vurma türüne göre değişmediği söylenemez. Menülerin müziği, sadece iltifat.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!