-->
Sony Interactive Entertainment UEFA Şampiyonlar Ligi İle Olan 20 Yıllık İş Birliğini Uzatıyor

Yeni anlaşmayla PlayStation’ın 2020/2021 sezonu sponsorluğu da kesinleşti. Sony Interactive Entertainment (SIE), UEFA Şampiyonlar Ligi’nin sponsorluğunu yenilediğini duyurdu. Sponsorluk UEFA’nın her yıl düzenlediği Süper Kupa, UEFA Gençlik Ligi ve UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi’ni kapsıyor. Bu yıl iş birliklerinin 20. yılını kutlayan PlayStation ve UEFA, ortaklıklarını 2020/2021 sezonu için de uzattılar. SIE Başkan Yardımcısı ve Global […]

01.06.2018 | ulasufuk

Yeni anlaşmayla PlayStation’ın 2020/2021 sezonu sponsorluğu da kesinleşti.

Sony Interactive Entertainment (SIE), UEFA Şampiyonlar Ligi’nin sponsorluğunu yenilediğini duyurdu. Sponsorluk UEFA’nın her yıl düzenlediği Süper Kupa, UEFA Gençlik Ligi ve UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi’ni kapsıyor. Bu yıl iş birliklerinin 20. yılını kutlayan PlayStation ve UEFA, ortaklıklarını 2020/2021 sezonu için de uzattılar.

SIE Başkan Yardımcısı ve Global Satış ve Pazarlama Direktörü Jim Ryan, UEFA ile olan uzun sureli iş birliği için şunları söyledi: “UEFA Şampiyonlar Ligi tüm dünyanın izlediği en prestijli Avrupa futbol turnuvası ve UEFA ile ilişkimiz bizim için çok değerli. PlayStation’ın DNA’sı için hayati önem taşıyan futbola birçok kullanıcımızın da tutkuyla bağlı olduğunun farkındayız. PlayStation’ın ilk günlerinden beri UEFA ile ilgileniyoruz, bu yüzden UEFA aynı zamanda tarihimizin de çok önemli bir parçası. Ortaklığımızın 2020/2021 sezonunda da devam ettiğini teyit etmekten mutluluk duyuyoruz ve tutkulu kullanıcılarımıza eşsiz futbol deneyimleri sunmak için kendimizi adamaya devam ediyoruz.”

Anlaşma hakkında yorum yapan UEFA Events SA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein ise şu açıklamada bulundu: “PlayStation, 20 yıldan uzun süredir UEFA Şampiyonlar Ligi’nin değerli bir ortağı olmuştur. Bu yüzden iş ilişkimizi üç yıl daha uzatarak yeni heyecan verici sezonlara birlikte imza atacağımız için çok mutluyuz. PlayStation gibi tecrübeli bir sektör lideri ile yaptığımız uzun vadeli ortaklığımızın sonucu olarak dünya çapında, özellikle de dijital alanda, etkinliklerimizin desteklenmesi bizim için paha biçilmez. Bu nedenle, yeni UEFA Şampiyonlar Ligi dönemine girerken ilişkimizin de devam etmesini umuyoruz.”



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!