-->
‘Savaş Meydanı’ ile Savaş Moduna Gir

Netmarble’dan kıran kırana yeni mobil strateji oyunu: Savaş Meydanı Netmarble’dan, aksiyon ve heyecan dolu, göğüs göğse savaşların yaşanacağı yepyeni bir gerçek zamanlı mobil strateji oyunu geliyor: Savaş Meydanı. Kendi birliklerinizi kurarak onlara komuta edin ve dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı savaşın. Savaş Meydanı, 6 Haziran 2018 tarihinden itibaren App Store ve Google Play Store’dan […]

07.06.2018 | ulasufuk

Netmarble’dan kıran kırana yeni mobil strateji oyunu: Savaş Meydanı


Netmarble’dan, aksiyon ve heyecan dolu, göğüs göğse savaşların yaşanacağı yepyeni bir gerçek zamanlı mobil strateji oyunu geliyor: Savaş Meydanı.

Kendi birliklerinizi kurarak onlara komuta edin ve dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı savaşın. Savaş Meydanı, 6 Haziran 2018 tarihinden itibaren App Store ve Google Play Store’dan indirilebilir.

Netmarble, yeni gerçek zamanlı mobil strateji oyunu Savaş Meydanı ile dünyanın dört bir yanından oyuncuları göğüs göğse, kıran kırana savaştığı, aksiyon ve heyecan dolu bir arenaya çağırıyor. Savaş Meydanı’nda oyuncular özgün savaş teçhizatları ve askerleri kullanarak kendi birliklerini kurup savaş stratejilerini geliştirecek ve birliklerine komuta ederek zafer kazanacaklar. Tamamen Türkçe içerik ve yerel karakterlerle oynanan Savaş Meydanı, 6 Haziran 2018 tarihinden itibaren App Store ve Google Play Store’dan indirilebilir.

Yerel kahramanların komutanı olun

Savaş Meydanı’nın Topçu Onbaşı, Kenan Komutan gibi Türkiye’ye özgü yerel karakterlere ve yerel içeriğe sahip olması Türk oyunculara ekstra oyun keyfi sunacak. Oyundaki rütbelerin gerçek askeri rütbelere göre ayarlanmış olması ise heyecanı artıracak.

Kendine özgü oynanış tarzı ve kart mekanikleri olan Savaş Meydanı, oyunculara hikaye modunda tek başına, sıralama modunda ise eş zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı savaşma imkanı verecek.

Zaferin anahtarı “Tarafsız Bölge”de

Savaş Meydanı’nın diğer kule savunma oyunlarından farkı, haritanın ortasında bulunan “Tarafsız Bölge” olarak adlandırılan bölgelerdir. Bu bölgeleri ele geçiren tarafın karargâhı, düşman karargâhına roket saldırısı başlatır ve karargâha yüksek hasar verir. Bu yüzden taraflar birbirlerinin karargâhına saldırırken tarafsız bölgelerin kontrolüne de önem vermelidir.

Savaş moduna gir

Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek oyunla ilgili olarak; “Savaş Meydanı oyununda oyuncular neredeyse göğüs göğse hatta kıran kırana karşılıklı çarpışacak. Heyecanlı nefes kesen bölümlerin olduğu savaş oyununun müthiş ilgi görmesini bekliyorum. Oyunda ayrıca Türk oyuncuların çok seveceği yerel karakterlere de yer verdik. Savaş Meydanı’ndaki komutanlara vereceğim en önemli taktik şu: En iyi savunma her zaman hücumdur! Savunmada kalmayın, saldırıya geçin ve savaş moduna girin!” dedi.

Savaş Meydanı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için web sitesini ziyaret edebilir,

www.savasmeydani.com veya Facebook sayfasından bizi takip edebilirsiniz.

Savaş Meydanı’nı AOS cihazlardan indirmek için >>> https://buff.ac/4dvc

Savaş Meydanı’nı IOS cihazlardan indirmek için>>> https://buff.ac/4dvd

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!