-->
reeder’dan Yerli Basketbol Oyunu

Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil teknoloji markası reeder tarafından Anadolu’nun genç yeteneklerinin işbirliği ile geliştirilen Basketball Live oyunu ile bir yandan eğlenirken bir yandan birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı sunuyor. Tamamen sıfırdan yazılan, yerli ve milli bir uygulama olan Basketball Live, kullanıma sunulduğu ilk hafta birçok uluslararası rakibini geride bırakarak Play Store’da trendler listesinde dördüncülüğe […]

06.06.2018 | ulasufuk

Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil teknoloji markası reeder tarafından Anadolu’nun genç yeteneklerinin işbirliği ile geliştirilen Basketball Live oyunu ile bir yandan eğlenirken bir yandan birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı sunuyor. Tamamen sıfırdan yazılan, yerli ve milli bir uygulama olan Basketball Live, kullanıma sunulduğu ilk hafta birçok uluslararası rakibini geride bırakarak Play Store’da trendler listesinde dördüncülüğe yükseldi.Cep telefonları ve tablet bilgisayarları ile Türk tüketicisine teknolojideki yenilikleri sunmayı kendine görev edinen reeder, yüzde 100 yerli ilk ürününü yapmış olmanın haklı gururunu da yaşıyor.

Bilişim ürünleriyle Türkiye’nin fiyat / performans lideri teknoloji markası olan reeder tarafından geliştirilen ve ücretsiz bir oyun olan Basketball Live, tamamen Anadolu’nun genç yeteneklerinin desteği ile sıfırdan geliştirildi. Yerli ve milli bir oyun olan uygulama, kullanıma sunulduğu ilk haftada NBA Live gibi rakiplerini geride bırakarak Google Play uygulama mağazasındaki Trenler bölümünde dördüncü sıraya yerleşti. Daha ilk haftasında 7’den 77’ye herkes tarafından tercih edilen oyun günde 6 saate varan sürelerle oynanır hale geldi.

Basketball Live aynı zamanda muhteşem hediyeler de dağıtıyor. Oyuncunun elindeki topu basket potasından atması mantığına dayanan oyunda en yüksek skoru yapanlar reeder’dan ödül kazanabilecek. Üst düzey üç boyutlu grafiklere sahip olan oyunda farklı modlar, farklı oyuncularla internet üzerinden karşılaşma yapabilme, oynadıkça yeteneklerin gelişmesi ve topların bile güncellenebilmesi gibi özellikler yer alıyor.

Yeteneklerinizi geliştirebiliyorsunuz

Farklı şehir seçenekleri ile oynanabilen oyunda her bir karşılaşma ile altın kazanma fırsatı yakalıyorsunuz. Bu altınları da oyun içindeki geliştirmeler ve güncelleştirmeler için kullanarak yeteneklerinizi artırıyorsunuz. İsterseniz altın da satın alabileceğiniz oyunda kayıt olarak birbirinden muhteşem hediyeler kazanma fırsatı da elde edebiliyorsunuz.

Her hafta tablet, her ay telefon hediye edilecek!

Her hafta tüm Türkiye çapında oyunu oynayan kullanıcıların katılımı ile oluşturulacak listede en fazla puanı alan kullanıcıya tablet bilgisayar hediye edilirken, ayın birincisini ise telefon kazanma fırsatı bekliyor. Yarışmanın kurallarına göre birinci haftanın birincisine M7 Go, ikinci haftanın birincisine M8 Plus ve üçüncü haftanın birincisine ise M10 Plus tablet hediye edilecek. Ay sonunda ise en fazla puanı alan oyuncu P12S akıllı cep telefonu kazanacak.

Bu ücretsiz oyunu Android işletim sistemine sahip telefonunuza Google Play Store üzerinden yükleyebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!