-->
Osmanlı’nın Yükselişi İçin Ön Kayıt Başladı

Popüler oyun Revenge of Sultans’ın da yapımcısı olan ONEMT, yeni strateji oyunu Osmanlı’nın Yükselişi için ön kayıt sürecini başlattı ve ön kayıt yaptıran tüm oyuncuların 100 $ değerinde hediye paketi kazanacağını duyurdu. Revenge of Sultans’ın yapımcısı olan ONEMT, en yeni MMORTS (Çevrimiçi Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu) olan Osmanlı’nın Yükselişi adlı oyununun ön kayıt sürecini milyonlarca […]

04.06.2018 | ulasufuk

Popüler oyun Revenge of Sultans’ın da yapımcısı olan ONEMT, yeni strateji oyunu Osmanlı’nın Yükselişi için ön kayıt sürecini başlattı ve ön kayıt yaptıran tüm oyuncuların 100 $ değerinde hediye paketi kazanacağını duyurdu.

Revenge of Sultans’ın yapımcısı olan ONEMT, en yeni MMORTS (Çevrimiçi Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu) olan Osmanlı’nın Yükselişi adlı oyununun ön kayıt sürecini milyonlarca oyuncusu için başlattı. Ön kayıtlar 18 Mayıs’ta açıldı. Ön kayıt yaptıran tüm oyuncular, oyun başladığında 100$ değerinde hediye paketi kazanacak. http://oe.onemt.com/pre/pc/ adresinden ön kayıt yaptırabilirsiniz. Detaylar ve ön kayıt için ONEMT’in resmi web sitesini (http://oe.onemt.com/) ziyaret edebilir, daha fazla bilgi almak için Facebook fan sayfasına göz atabilirsiniz: https://www.facebook.com/oe1453/

Osmanlı’nın Yükselişi, arka planda Osmanlı İmparatorluğunu konu alan ilk ve tek gerçek zamanlı strateji oyunudur. Gelişmiş 3D grafik sistemi sizleri Osmanlı tarihinin derinliklerine doğru götürecek ve büyük padişahların yolundan giderek kendi imparatorluğunuzu kurup düşmanları bozguna uğratmanızı ve sonsuza dek sürecek bir miras bırakmanızı sağlayacak.

Revenge of Sultans’dan farklı olarak, Osmanlı’nın Yükselişi ile oyunun her anında kendinizi o efsanevi Osmanlı İmparatorluğu’nu bizzat yaşıyormuş gibi hissedecek ve gerçek zamanlı strateji ile her savaşa kendinizi kaptıracaksınız. Oyunun kuralı çok basit: “Savaşta atalarının mirasını inşa ederken, gerçek bir imparator gibi cesaretli bir şekilde saldır; lonca üyelerine destek çık; topraklarını koru, gerekirse geri çekilmekten bile kaçınma; savaş becerilerini bu oyunda ortaya çıkarman gerekecek”.

Osmanlı’nın Yükselişi – 5 Eşsiz Özellik

3D Gerçek Zamanlı Savaşlar: En yeni 3D grafik sistemi sayesinde, yüksek kaliteli grafikler ve canlı renkleriyle Osmanlı savaşlarını doyasıya yaşayacaksınız. Efsanevi Osmanlı İmparatorluğu’nda krallığınızı refaha taşıyın. Bu gerçek zamanlı SLG oyunda, krallığı yönetmek ve düşmanları alt edebilmek için taktiksel, diplomatik ve stratejik bir liderlik örneği sergileyeceksiniz.

Küresel Lonca Sistemi: Birçok ülkeden oyuncuların oynadığı sunucularda arkadaşlarınızla birlikte mücadele etmek için loncalar kurabilirsiniz, arkadaşlarınızı bu savaşa davet edin ve güçlü bir lonca haline gelin. Ortak düşmanlarınızın kim olduğuna karar verin ve müttefiklerinizle birlikte onlardan intikam almanın tadını çıkarın.

Topla, Eğit, İnşa Et ve Yükselt: Bu strateji SLG oyunda, kaynakları topla, üssünü oluştur, ordunu kur ve düşmanlarını ezip, onların kaynaklarını yağmalamak için Osmanlı Savaşçılarını eğit!

Mitolojik Canavarlara Meydan Oku: Yunan Mitolojisi’nin en acımasız canavalarıyla vahşi doğada yüzleşmeye hazır ol. Onları yen ve krallıkta bulunan ender kaynakları ele geçir!

Eşsiz PVE Deneyimi: Massive online PVE’nin tadını Kule Savunmasıyla (KS) çıkar!

ONEMT resmi web sitesinden (http://oe.onemt.com/) ön kaydınızı tamamlamayı unutmayın. Ayrıca oyun başladığında 100$ değerinde ücretsiz paketi almak için e-posta hesabınızı kontrol edin.

Fragman: https://www.youtube.com/watch?v=XVShQCNw86s



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!