-->
NVIDIA, Yeni Battlefield 5 PC Oynanış Videosunu Yayınladı

NVIDIA, GeForce GTX,’in Battlefield 5’in PC platformu olarak duyurulmasının ardından mükemmel bir PC deneyimini oluşturmak için DICE ile birlikte çalışmaya devam ediyor. GeForce GTX 1080 Ti GPU ile kaydedilen yeni Battlefield 5 PC oyun videosu, NVIDIA tarafından yayınlandı. NVIDIA, oynanış videosunu burada yayınlıyor: https://youtu.be/ntHoiPAOVe0 Oyunun hayranları, EA Play’den çıkan haberlerin bir parçası niteliği taşıyan videoda, […]

10.06.2018 | ulasufuk

NVIDIA, GeForce GTX,’in Battlefield 5’in PC platformu olarak duyurulmasının ardından mükemmel bir PC deneyimini oluşturmak için DICE ile birlikte çalışmaya devam ediyor. GeForce GTX 1080 Ti GPU ile kaydedilen yeni Battlefield 5 PC oyun videosu, NVIDIA tarafından yayınlandı.

NVIDIA, oynanış videosunu burada yayınlıyor: https://youtu.be/ntHoiPAOVe0

Oyunun hayranları, EA Play’den çıkan haberlerin bir parçası niteliği taşıyan videoda, GeForce GTX destekli PC’lerdeki en son EA yeniliklerini görme şansı buluyor.

NVIDIA, oyunun PC platformu olarak Battlefield 5 ekibinin PC deneyimini yaratmasına yardımcı oluyor. NVIDIA mühendisleri, GeForce oyun platformunun en iyi yönlerini PC oyuncularına taşımak için DICE’daki Battlefield 5 geliştiricileriyle birlikte çalışıyor. Bu işbirliği, Battlefield 5 için GeForce Experience’ın Game Ready sürücülerini, optimize edilmiş oyun ayarlarını ve NVIDIA platformunun diğer özelliklerini sunacağı anlamına geliyor. NVIDIA, en yeni teknolojilerin entegrasyonunu sağlamak, performans için gerekli optimizasyonları gerçekleştirmek ve mükemmel bir PC deneyimi oluşturmak için çalışıyor.

Dünyadaki en popüler FPS serilerinden biri olan Battlefield’ın, konsol ve PC’deki ekosisteminde bugüne kadar 54 milyondan fazla oyuncu yer aldı. Battlefield 5, 19 Ekim’de 2. Dünya Savaşı’nı yeniden oyuncularla buluşturacak!

İlgili linkler:

EA Play web sitesi:

https://www.ea.com/eaplay2018



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!