-->
NVIDIA Türkiye, GeForce Garage Etkinliği ve Twitch Yayınlarıyla Games Week’teki Oyuncularla Bir Araya Gelecek!

NVIDIA Türkiye, 6 – 10 Haziran 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen Games Week İstanbul’da oyunseverler ile buluşacak. Phoenix standında gerçekleştirilecek GeForce Garage etkinliği kapsamında ModArtPC’den Levon Turac, katılımcılarla birlikte ASUS GeForce GTX 1080 ekran kartına sahip, içerisinde custom su soğutma ve el yapımı tasarımlar içeren yüksek performanslı oyun PC’si toplayacak. NVIDIA’nin PC modifikasyon […]

06.06.2018 | ulasufuk

NVIDIA Türkiye, 6 – 10 Haziran 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen Games Week İstanbul’da oyunseverler ile buluşacak. Phoenix standında gerçekleştirilecek GeForce Garage etkinliği kapsamında ModArtPC’den Levon Turac, katılımcılarla birlikte ASUS GeForce GTX 1080 ekran kartına sahip, içerisinde custom su soğutma ve el yapımı tasarımlar içeren yüksek performanslı oyun PC’si toplayacak. NVIDIA’nin PC modifikasyon ve overclock rehberi programı GeForce Garage’da toplanacak bilgisayarın diğer donanımları arasında ASUS Z370-F anakart, G.Skill 16 Gb TridentZ DDR4 RGB Ram ve Intel I7 8700K işlemci bulunuyor.

GeForce Garage etkinliğinin yanı sıra Team NVIDIA Türkiye yayıncılarından RaufBaba25, her gün saat 14:00-17.00 arasında NVIDIA GeForce TR Twitch kanalından canlı yayın açarak oyun oynayacak, alandan görüntüler paylaşacak ve GeForce Garage kapsamında toplanan bilgisayarı izleyicilerle buluşturacak. Team NVIDIA Türkiye Twitch ekibi takım lideri Mete Özbey (EasterGamersTV) de alanda ziyaretçilerle bir araya gelecek.

NVIDIA’nın gaming alanında sevilen fenomenleri ve topluluğu bir çatı altında buluşturduğu bir yayın kanalı projesi olan Team NVIDIA, bir çok ülkede izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. NVIDIA Türkiye’nin Twitch kanalına www.twitch.tv/nvidiageforcetr üzerinden ulaşılabiliyor.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!