-->
Muhteşem Osmanlı Ödüllü Ön Kayıt

Revenge of Sultans’ın yapımcısı olan ve geçtiğimiz hafta Osmanlı’nın Yükselişi oyununun 100 $ değerindeki hediye paketini içeren ön kayıtlarını duyuran ONEMT, yeni oyunu için yine hediye paketi içeren ön kayıtları duyurdu. ONEMT’in yeni oyunu Muhteşem Osmanlı için ön kayıt yaptıran tüm oyuncular, oyun başladığında aktive etmek üzere 150 $ değerinde hediye paketi kazanacak. Ön kayıt […]

01.06.2018 | ulasufuk

Revenge of Sultans’ın yapımcısı olan ve geçtiğimiz hafta Osmanlı’nın Yükselişi oyununun 100 $ değerindeki hediye paketini içeren ön kayıtlarını duyuran ONEMT, yeni oyunu için yine hediye paketi içeren ön kayıtları duyurdu. ONEMT’in yeni oyunu Muhteşem Osmanlı için ön kayıt yaptıran tüm oyuncular, oyun başladığında aktive etmek üzere 150 $ değerinde hediye paketi kazanacak. Ön kayıt yaptırmak ve hediyenizi almak için hemen http://boe.onemt.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Muhteşem Osmanlı oyununda daha fazla avantaj elde etmek için arkadaşlarınızla Facebook üzerinden paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Paylaşabileceğiniz oyun kayıt sayfaları ise https://www.facebook.com/boeonemt/ ve Türkçe topluluk sayfası https://www.facebook.com/boe1453/

ONEMT’in ön kayıt sürecine girdiği bu yeni gerçek zamanlı strateji oyunu Muhteşem Osmanlı (The Great Ottomans) iki önemli özelliğiyle ön plana çıkıyor: Muhteşem Osmanlı, Osmanlı İmparatorluğu üzerine kurgulanmış ilk mobil MMORTS oyunu. Ve oyun içi paradan ziyade tamamen yetenekleriniz ile zafere ilerleyebileceğiniz strateji tabanlı bir SLG.

Osmanlı İmparatorluğu’nun önemli Türk topraklarında hakimiyet kurduğu ve genç, korkusuz, güçlü imparatorluğun dünya tarihine damgasına vuracağı 15. Yüzyılın ortasına doğru bir maceraya atılın. Genişlemekte olan Osmanlı İmparatorluğunda bir Bey olarak oynayacağınız oyunda orduları eğitecek, teknoloji araştırmaları yapacak, kaynak toplayacak, düşmanları yok edecek, kalenizi geliştirecek ve sarsılmaz ittifaklar kuracaksınız. İmparatorluk genişlemeye hazırlanırken, siz de savaşa hazırlanmalısınız!

Muhteşem Osmanlı, tüm dünyadaki milyonlarca oyuncunun Ortaçağ savaşlarının heyecan ve şokunu akıllı telefonlarında yaşamalarını sağlayacak. Oyundaki benzersiz Türk orduları, mimarisi, çevre düzenlemesi ve kaleleri sayesinde, Osmanlı İmparatorluğu’nun son derece canlı bir portresi oyuncuların beğenisine sunulacak. Ustaca tasarlanmış HD grafikler ve oyuncuların kar fırtınası, kum fırtınası, kasırga ve daha pek çok çeşitli hava durumunu tecrübe etmesini sağlayacak olan hava ekosistemi sayesinde Muhteşem Osmanlı oyunu, oyuncuların kendilerini hiper gerçekçi bir savaş tecrübesinin ortasında bulmasını sağlayacak.

Oyun Özellikleri:

  • Osmanlı İmparatorluğu üzerine kurulu ilk mobil MMORTS
  • Hareket kabiliyeti yüksek ordu düzenleri
  • Şehirleri dümdüz edin ve yağmalayın
  • Stratejik savaşlar
  • Arkadaşlarınızla işbirliği yapın
  • Vahşi toprakları keşfedin
  • Zengin MMORPG deneyimi

Savaşta zafere uzanmak ve kendi krallığınızda hükümdarlığınızı ilan etmek için,

kaynak toplayın, güçlü bir imparatorluk kurun, teknolojik araştırmalar yapın, onlarca yok edici yetenek ve beceride ustalaşın, sadık Osmanlı savaşçılarından oluşan bir orduyu yönetin ve kendinizi kusursuz güçle donatın.

Piyade, süvari, okçu, kalkan ekipleri de içeren geniş asker çeşitliliği ve tam teçhizatlı savaş cephanesi sayesinde, kendi birlik kombinasyonlarınızı ve her bir şarta uyumlu stratejilerinizi geliştirin. Savaş alanında daha büyük ve daha güçlü düşmanlarınızı yok etmek ve zafer şansınızı yükseltmek için stratejik düşünme gücünüzü kullanın.

Hanedandaki etkinizi orduları eğiterek, silahlar ve teçhizatı geliştirerek, devasa savaş makinaları yaparak, zekice tuzaklar geliştirerek ispatlayın. Tüm bunları yaparken, genişleyip gelişmenize yarayacak stratejileri geliştirin. Ordunuzu düşmanlara karşı zafere taşıyın, kaynakları ele geçirin ve muhteşem şehirleri yönetin.

Bir türlü içinde hissedemediğiniz otomatik savaş sistemlerinden sıkıldınız mı? Muhteşem Osmanlı’nın gerçek zamanlı savaş sistemi stratejik düşünme gücünüzün sınırlarını test edecek. Bu gerçek zamanlı SLG’de başarılı bir Bey olmak için Osmanlı İmparatorluğu’nun kendi strateji, liderlik, diplomasi ve taktik becerilerini kullanıp bunlarda uzmanlaşmanız gerekecek. Düşmanlarınızı yok etmek ve dünyaya hükümdar olmak için, kaynak yönetimi, ordu komutanlığı ve tuzak dağılımında efektik olun.

Yıkılmaz ittifaklar kurmak için arkadaşlarınızı davet edin, ekonominizi geliştirmek için birlikte çalışın. Askerleri eğitin, kaleler geliştirin, kaynakları paylaşın ve savaş zamanında birbirinize destek olarak birlikte güçlenin. Zafere ulaşmak için grup halinde çalışın ve çalışmanızın meyvelerini birlikte toplayın.

Türk Yarımadasındaki vahşi topraklarda canavar avına çıkın, güçlü yaratıkları katlederek yeteneklerinizi geliştirin ve zengin ganimetler edinin!

Antik harabelerin altlarında kurulu gizli zindanları keşfedin, karanlık dehlizlerdeki güçlü gardiyanları alt edin ve toprağın en derinlerinde gizlenmiş antik hazineleri gün ışığına çıkarın.

Muhteşem Osmanlı’nın özenle tasarlanmış çok renkli dünyasına hoş geldiniz. Zengin HD grafikler sayesinde muhteşem Osmanlı İmparatorluğu’nda hüküm süren gerçek bir Bey gibi hissedeceksiniz!

http://boe.onemt.com/ adresinde ön kaydınızı tamamladıktan sonra e-postanızı sık sık kontrol etmeyi unutmayın. Oyun başlarken bir bildirimle birlikte 150 $ değerindeki oyun içi hediyenizi size e-posta ile ulaştıracağız.

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!