-->
Merakla Beklenen The Crew 2’de Red Bull Araçları da Olacak

Merakla beklenen The Crew 2’de Red Bull araçları da olacak 2018’in en çok beklenen açık dünya yarış oyunu The Crew 2, 29 Haziran’da satışa sunulacak. Dünyaca ünlü oyun şirketi Ubisoft’un Red Bull partnerliğinde yayınlayacağı The Crew 2’nin Türkiye’deki tanıtımı Ubisoft’un İletişim Direktörü Manab Roy’un katılımıyla gerçekleştirildi. Birçok ünlü yayıncı ve gazetecinin de yer aldığı organizasyonda […]

05.06.2018 | ulasufuk

Merakla beklenen The Crew 2’de Red Bull araçları da olacak

2018’in en çok beklenen açık dünya yarış oyunu The Crew 2, 29 Haziran’da satışa sunulacak. Dünyaca ünlü oyun şirketi Ubisoft’un Red Bull partnerliğinde yayınlayacağı The Crew 2’nin Türkiye’deki tanıtımı Ubisoft’un İletişim Direktörü Manab Roy’un katılımıyla gerçekleştirildi. Birçok ünlü yayıncı ve gazetecinin de yer aldığı organizasyonda grafikleriyle dikkat çeken oyunun kapalı beta sürümü oynandı.

Dünyanın en büyük oyun geliştiricilerinden biri olan Ubisoft, açık dünya yarış oyunu The Crew 2’yi 29 Haziran’da tüm platformlarda satışa sunacak.

Oyunseverlerin merakla beklediği The Crew 2, Ubisoft’un İletişim Direktörü Manab Roy ve oyun basınının önemli isimlerinin katılımıyla tanıtıldı. Red Bull’un da partnerlerinden olduğu dünyanın merakla beklenen oyunu The Crew 2, bir önceki sürümünden grafik kalitesi olarak öne çıkıyor.

Açık dünya yarış oyunu The Crew 2’de kullanıcılar uçak, tekne, canavar kamyon ve arabaları yüksek grafikler ile desteklenmiş manzaralar eşliğinde kullanacak. Oyunda Red Bull’un da araçları bulunacak. Dakar Rallisi’nde Red Bull takımının kullandığı SxS benzeri araçlar oyuncular tarafından kullanılabilecek.

DOĞU’DAN BATI’YA 45 DAKİKA

Amerika Birleşik Devletleri’nin her yerine ulaşılabilen haritası ile de dikkat çeken The Crew 2’de Doğu ile Batı yakaları arası 45 dakika sürüyor. The Crew 2, Play Station, Xbox One ve PC’de oynanabilecek.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!