-->
Market Arabası Çılgınlığı Fortnite’ı Ele Geçirdi

Oyuncuların gözdesi haline gelen market arabaları oyunda çok eğlenceli anların yaşanmasını sağlıyor0301030 Epic Games’in 50 milyondan fazla oyuncusu bulunan çevrimiçi PvP hayatta kalma oyunu Fortnite, eğlencenin dozunu yukarılara taşıyan başka bir yenilikle oyuncuların karşısına çıktı. Birbirleriyle mücadele etmeyi bırakıp oyuna eklenen market arabalarının peşine düşen oyuncular birbirinden eğlenceli sahnelere imza atıyor. Geçen hafta V4.3 güncellemesiyle […]

01.06.2018 | ulasufuk

Oyuncuların gözdesi haline gelen market arabaları oyunda çok eğlenceli anların yaşanmasını sağlıyor0301030

Epic Games’in 50 milyondan fazla oyuncusu bulunan çevrimiçi PvP hayatta kalma oyunu Fortnite, eğlencenin dozunu yukarılara taşıyan başka bir yenilikle oyuncuların karşısına çıktı. Birbirleriyle mücadele etmeyi bırakıp oyuna eklenen market arabalarının peşine düşen oyuncular birbirinden eğlenceli sahnelere imza atıyor.

Geçen hafta V4.3 güncellemesiyle oyuna eklenen market arabaları Fortnite’ta yer alan ilk taşıtlar oldu. Oyuna eklenmeleriyle birlikte her oyuncunun bir tane bulmak için can attığı market arabaları tek veya iki oyuncu tarafından kullanılabiliyor. Oyunculardan biri arabayı iterken diğeri arabanın içine atlayıp isterse etraftaki rakipleri avlayabiliyor veya yapı parçaları inşa edebiliyor!

Market arabasıyla uçmak için devasa rampalar inşa eden oyuncular, oyunun kendi video tekrar özelliğinden de faydalanarak popüler şarkılar ve filmlere gönderme yapan eğlenceli içerikler oluşturuyor. Oyundaki en yüksek tepeden market arabasıyla son hız aşağı inen veya gökyüzüne uzanan rampalar inşa eden oyuncular artık oyunun olağan görüntüleri haline geldi. Yine de market arabasıyla dikkatli olmak oyuncuların faydasına çünkü bir yere çarpıp hasar almak mümkün.

Market arabalarıyla birbirinden çılgın şeyler yapmak için Fortnite’ı http://www.epicgames.com/fortnite/tr/ adresinden tamamen ücretsiz olarak indirebilir ve oynayabilirsiniz.

Market Arabası Tanıtım:

https://www.youtube.com/watch?v=aD8yyH77zLw

Fortnite Video 1:

https://www.reddit.com/r/FortNiteBR/comments/8neu6o/shooting_star_meme_fortnite_edition/

Fortnite Video 2:

https://www.reddit.com/r/FortNiteBR/comments/8nfd6x/fortnite_fury_road/

Fortnite Video 3:

https://www.reddit.com/r/FortNiteBR/comments/8n77kd/literally_unplayable/



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!