-->
Lenovo Legion Y520 ile Babanıza Bilgisayarda Üstün Performansı ve Yüksek Teknolojiyi Armağan Edin

Teknoloji devi Lenovo’nun üstün grafik performansı, kaliteli sesi ve ışıklı klavyesi ile heyecan veren oyun bilgisayarı Legion Y520 hediye ederek Babalar Günü’nde babanızı yüksek teknoloji ile sevindirin. Legion Y520, güçlü performansı sayesinde uzun saatler bilgisayarda çalışan babaları da çok mutlu edecek. Dünyanın ve Türkiye’nin lider ve öncü bilgisayar üreticisi Lenovo’nun heyecan veren bilgisayarı Legion Y520 […]

04.06.2018 | ulasufuk

Teknoloji devi Lenovo’nun üstün grafik performansı, kaliteli sesi ve ışıklı klavyesi ile heyecan veren oyun bilgisayarı Legion Y520 hediye ederek Babalar Günü’nde babanızı yüksek teknoloji ile sevindirin. Legion Y520, güçlü performansı sayesinde uzun saatler bilgisayarda çalışan babaları da çok mutlu edecek.

Dünyanın ve Türkiye’nin lider ve öncü bilgisayar üreticisi Lenovo’nun heyecan veren bilgisayarı Legion Y520 ile Babalar Günü’nde hem oyun tutkunu babalara hem de uzun saatler bilgisayarı başında çalışan babalara harika bir takım arkadaşı hediye edin.

Lenovo, Legion markası altında topladığı oyun bilgisayarlarından Y520 ile tüm oyuncu babaların hayatına renk katarken, bir oyun bilgisayarında aranan özelliklerin daha da fazlasını vadederek tüm babaları mutlu edecek.

Hızlı tempoya sahip oyunlar için 7. nesil Intel® Core™ i7 işlemci, NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti & 1060 ekran kartı ile grafik ve hibrid depolama özellikleri sunan Legion Y520, babalara Dolby Audio™ Premium ile 2 x 2W Harman™ hoparlörler sayesinde yüksek ses kalitesi yaşatacak. Karanlık ortamda rahatça görülebilen alttan kırmızı aydınlatmalı klavye sayesinde babalar bilgisayarlarında geceleri de oyun oynayıp, çalışma keyfi yaşayabilecek.

Yalnızca 2,4 kg’dan başlayan ağırlıktaki Legion Y520, 25.8 mm’lik ince tasarımıyla da öne çıkıyor. Legion Y520 ayrıca Extreme Cooling özelliği sayesinde babanız bilgisayar başında oyun oynarken ya da çalışırken stratejik olarak tasarlanmış fan ve havalandırma kanallarıyla asla ısınma sorunu yaşatmayacak.

Lenovo Legion Y520, Babalar Günü’nde babanızı yüksek teknolojisi ile sevindirecek.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!