-->
Knights Chronicle Oyunu 14 Haziran’da Tüm Dünyada Oynanabilecek

Netmarble’ın heyecanla beklenen sıra tabanlı RPG oyunu 14 Haziran 2018 tarihinde tüm dünyada yayınlanarak oyuncuların beğenisine sunulacak. Dünyanın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corp. mobil cihazlar için yeni sıra tabanlı RPG oyunu Knights Chronicle‘ın, 14 Haziran 2018 tarihinde, App Store ve Google Play üzerinden yayınlanacağını duyurdu. Knights Chronicle, halen ön kayıt almaya devam […]

01.06.2018 | ulasufuk

Netmarble’ın heyecanla beklenen sıra tabanlı RPG oyunu 14 Haziran 2018 tarihinde tüm dünyada yayınlanarak oyuncuların beğenisine sunulacak.

Dünyanın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corp. mobil cihazlar için yeni sıra tabanlı RPG oyunu Knights Chronicle‘ın, 14 Haziran 2018 tarihinde, App Store ve Google Play üzerinden yayınlanacağını duyurdu.

Knights Chronicle, halen ön kayıt almaya devam ediyor ve 500 bin ön kayıtlı oyuncu sayısına ulaşmayı başardı. Ön kayıt, oyun lansmanına kadar açık kalacak ve kayıt yaptıran oyuncular, Knights Chronicle yayınlandığında kullanılabilecek, Beyaz Şövalyelerin bir üyesi olan, SSR dereceli, 6 yıldızlı Rebecca, 1 milyon altın ve 200 Kristal gibi oyun içi öğeleri alabilecek.

Knights Chronicle’ın öyküsü, konsol ve PC RPG deneyimleri ile aynı standartlarda, etkileyici 3B grafikler ve modeller tarafından tam olarak desteklenecek ve karakterlerin sesleri, tanınmış ses aktörleri tarafından seslendirilecek. Mobil ve tam teşekküllü bir RPG arzu edenler için, her bir kahramanın benzersiz pasif yetenekleri ve her bir aşama için özel kurallar, oyuncuların derin bir strateji kullanmasını ve katmanlı bir oyun oynamalarını gerektirir.

Knights Chronicle, sıra tabanlı öğeler, güzel Japon animasyonlarından ilham alan savaş sahneleri ve etkileyici bir hikaye gibi, konsollar için çıkan oyunlarda bulunan nitelikler sunuyor.Bu oyun, 100’den fazla kahramanı içeriyor ve Theo ve arkadaşlarının, “Garniel” gezegeninin yok olmasını önlemek için gizli geçmişi çözmelerini anlatan macerayı takip ediyor.

Knights Chronicle, 14 Haziran 2018’de 140 ülkede lansmanını yapacak. Yepyeni bir teaser video ve karakter tanıtımları da dahil, Knights Chronicle hakkında daha fazla bilgi için, lütfen ön kayıt web sitesini ziyaret edebilirsiniz: http://knightsgbweb.netmarble.com/



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz