-->
Kara Şövalye, Mistik ve Striker’da uyanışlar başladı! Valencia 2. Bölge Açıldı

Geçtiğimiz günlerde Steam platformunda yayına giren ve girdiği günden bugüne ‘Çok Satanlar’ listesinde ilk üç de yer alan Black Desert Online, Steam üzerindeki üçüncü, toplamda ise 10. sunucusu Olvia 3 sunucusunu devreye aldı. Takipçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan oyunda ayrıca yeni bölge olan Valencia 2 bölgesi de aktive edildi. Türkiye’nin macera dolu MMORPG oyunu Black Desert […]

07.06.2018 | ulasufuk

Geçtiğimiz günlerde Steam platformunda yayına giren ve girdiği günden bugüne ‘Çok Satanlar’ listesinde ilk üç de yer alan Black Desert Online, Steam üzerindeki üçüncü, toplamda ise 10. sunucusu Olvia 3 sunucusunu devreye aldı. Takipçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan oyunda ayrıca yeni bölge olan Valencia 2 bölgesi de aktive edildi.

Türkiye’nin macera dolu MMORPG oyunu Black Desert Online, yeni bölgesi ve sınıflarıyla oyuncularına keyifli ve aksiyon dolu bir açık dünya oyunu sunuyor. Steam üzerindeki üçüncü toplamda ise 10. sunucusu Olvia 3 sunucusunu da devreye alan Black Desert Online, yeni sunucusuyla Valencia 2 bölgesi de aktive ederek kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Steam üzerinde Black Desert Online’a gösterilen yoğun ilgiden dolayı Steam, oyunu 3 gün boyunca ana sayfasına aldı. Büyüyerek devam eden Black Desert, hem 10. sunucusuna ulaştı hem de yeni bölgeyi açarak oyuna heyecan getirdi. Yeni bölge ile birlikte daha önce eklenmiş olan karakterler Kara Şövalye, Mistik ve Striker ise uyanışlarıyla oyunun kurallarını değiştirdi. 3 karakterin uyanmasıyla yeni bir safhaya geçen oyuncular, yeni silah ve becerilerle Black Desert Online dünyasında daha güçlü şekilde yollarına devam edebilmenin yolunu araladı.

Oyunun Steam’e gelmesiyle oyun fiyatı 29 TL olmasına rağmen yapımcı firma büyük bir indirme giderek Başlangıç Paket Fiyatını 9.50 TL’ye düşürdü. Aynı zamanda diğer bütün paket fiyatları da belirli bir süreliğine yüzde 50 indirimle kullanıcılarını bekliyor. İndirimi kaçırmamak için oyunun web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Black Desert Online hakkında: Koreli Pearl Abyss tarafından geliştirilen, yine kendisine ait olan ve tarihin en gelişmiş grafik motoru olan Black Desert Engine’i kullanan Black Desert Online, gerçeğinden ayırt edilemeyen detaylı karakterler yaratma, oyun tarihinde hiç görülmemiş derinlikte ve detayda ticaret, üretim ve görev alt sistemleri, bilgi ve deneyime dayalı karakter geliştirme metoduyla oyun dünyasında büyük ses getirmişti. Black Desert Online’ın en dikkat çekici özelliği, alışılmış MMORPG türünün aksine, oyuncuların karakter gelişimlerini keşif, deneyim ve bilgiye dayalı, yenilikçi bir yolla yapmalarını sağlaması. Black Desert dünyasında, oyuncular kuşandıkları silah ve zırhlarla değil, dövüştükleri yaratıklardan edindikleri deneyimlerle, konuştukları karakterlerden aldıkları bilgilerle güçleniyorlar. Oyuncuların koştukları mesafeler, taşıdıkları yük gibi aktiviteler hesaplanarak, karakterleri zamanla gelişiyor ve bu MMORPG türü için bir ilk kabul ediliyor.

Black Desert Online hakkında daha fazla bilgi için: https://www.tr.playblackdesert.com
Black Desert Online Facebook sayfasını takip etmek için: https://www.facebook.com/playblackdesertTR/



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!