-->
HITMAN 2 Kasım Ayında Geliyor

Bilkom ve Warner Bros işbirliği ile: HITMAN 2 Kasım Ayında Geliyor Warner Bros ve bağımsız oyun geliştiricisi IO Interactive, HITMAN 2’nin Kasım ayında piyasaya çıkacağını duyurdu. Oyun, Türkiye’de Bilkom tarafından PS4 ve Xbox One platformları için 13 Kasım’dan itibaren satışa sunulacak. Yeni ortamlar, araçlar, silahlar, gizlenme teknikleri ve en üst düzeyde suikast ile mücadele edebilme […]

11.06.2018 | ulasufuk

Bilkom ve Warner Bros işbirliği ile: HITMAN 2 Kasım Ayında Geliyor

Warner Bros ve bağımsız oyun geliştiricisi IO Interactive, HITMAN 2’nin Kasım ayında piyasaya çıkacağını duyurdu. Oyun, Türkiye’de Bilkom tarafından PS4 ve Xbox One platformları için 13 Kasım’dan itibaren satışa sunulacak.

Yeni ortamlar, araçlar, silahlar, gizlenme teknikleri ve en üst düzeyde suikast ile mücadele edebilme yeteneği HITMAN 2’nin yenilikleri arasında yer alıyor. HITMAN 2, oyunculara Miami’de hareketli bir motor sporları yarışının renkli atmosferinin de dahil olduğu pek çok farklı ülkede ve yerde macera yaşama imkanı sağlıyor. Güneşin batırdığı sokaklardan karanlık ve tehlikeli yağmur ormanlarına, her bir lokasyon keşfedilecek yeni yollar ve benzersiz bir oyun derinliği sunuyor.

İlk oyundaki gerilimli casus hikayesini sürdüren HITMAN 2’de oyuncular Ajan 47’in rolünü üstleniyor. Zorlu bir görev olan Gölge Müşteri’yi avlamak ve milisleri bir kez daha ortaya çıkartmak artık sizin göreviniz. Ancak, 47 geçmişiyle ilgili gizli gerçeği öğrendiğinde, hiçbir şey aynı olmayacak.

Oyun ilk kez co-op deneyimi sunuyor

HITMAN 2, Hitman serisine ilk kez co-op deneyimi getirerek, Sniper Assassin modu ile iki oyuncunun hedeflerini düşürmek için çevrimiçi birlikte çalışmasına izin veriyor. Sniper Assassin modunu tek başına ve Ajan 47 olarak oynamak da mümkün.

HITMAN 2 Standard, Goldor Collector’s Edition ön siparişi veren oyuncular, Sniper Assassin modunu bonus olarak hemen oynamaya başlayabiliyor.

Trailer için: https://www.youtube.com/watch?v=R8aRCwbZGek



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!