-->
Fishing Strike’ta Kulüplere Büyük Güncelleme Geliyor

Balıkçılık oyunu Fishing Strike’a, üyeler arasındaki etkileşimi artırmak için kulüplere özel çok sayıda içerik ve etkileyici eşsiz yetenekleri olan yeni avcılar eklendi. Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun firması olan Netmarble Corporation, çok beğenilen mobil balık avlama oyunu Fishing Strike’taki Kulüpler için yeni içerikler yayınladı. Kulüpler sayesinde oyuncular birbirileri ile etkileşime ve iletişime geçebiliyor, […]

26.06.2018 | ulasufuk

Balıkçılık oyunu Fishing Strike’a, üyeler arasındaki etkileşimi artırmak için kulüplere özel çok sayıda içerik ve etkileyici eşsiz yetenekleri olan yeni avcılar eklendi.

Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun firması olan Netmarble Corporation, çok beğenilen mobil balık avlama oyunu Fishing Strike’taki Kulüpler için yeni içerikler yayınladı. Kulüpler sayesinde oyuncular birbirileri ile etkileşime ve iletişime geçebiliyor, böylece oyuncular, gruplar kurup oyunu bir Kulübe üye olarak oynamaya teşvik ediliyor.

Derin Denizlerde 84 yeni balık

Oyuna gelen önemli güncellemelerden biri Kulüplere özel Derin Deniz temalı bölüm. Oyuncular bu bölümde sadece Derin Denizlerde bulunan 84 yeni balık türünü avlayabilmekle kalmayacak, belli balık türlerini avlamak için Kulüp görevinde yer alıp ek ödüller de alabilecek.

Yeni güncellemeyle Fishing Strike’a, Kulüp Katkı Sistemi de eklendi. Böylece her ekibin her üyesi, Kulübe yaptığı katkının seviyesine göre sıralanacak. Kulüpler artık üyelerinin toplam değerlerini kıyaslayarak birbirileri ile yarışabilecek.

Aktivitelere katıl, jetonları kazan

Bir diğer yeni özellik de ekip üyelerinin bundan sonra, aralarında günlük katılım ve Kulüp temalı bölümlerin tamamlanması da olan çeşitli Kulüp aktivitelerine katılabilmesi ve karşılığında Kulübe özel para birimi olan “jetonlar” kazanması. Jetonlar, sadece Kulüp Dükkanında bulunan özel eşyaları almak için kullanılabilecek.

Eşsiz yetenekli 4 yeni avcı

Güncellemenin parçası olarak oyuna dört yeni avcı katıldı. Nicole (Şampiyon seviyesinde avcı), Rachael (Efsanevi seviyede avcı), Sunny (Şampiyon seviyesinde avcı) ve Brandon (Usta derecesinde avcı) Kulüp Dükkanından alınabilecek ve hepsi eşsiz yetenekleri ile balıklarla yapılan dinamik mücadelelerin keyfini artıracaklar.

Netmarble’ın güncellemeyi kutlamak için düzenleyeceği 7 gün üst üste giriş yapma etkinliği sonunda, oyuncular yeni avcılardan Sunny’ye sahip olabilecek.

Netmarble’ın Bölge Müdürü Byung-jin Oh, “Kulüp içeriği güncellemesi, oyuncuların Fishing Strike’ta birlikte oynamanın keyfini çıkarabilmesi için yapıldı” dedi ve “Bu güncelleme ve etkinlik ile gelen yeni avcıyı kazanma fırsatını kaçırmayın!” diye ekledi.

Fishing Strike, gerçek balık avlama mekanlarına gitme deneyiminin ve avcı ile balık arasındaki dinamik oynanış tarzının yanı sıra 500 türde balığı avlamak için sağladığı eşsiz yetenekler ve ekipman ile yeni bir mobil balık avlama deneyimi sunuyor.

Fishing Strike hakkında daha fazla bilgi için lütfen resmi Facebook sayfasını ziyaret edin:

https://www.facebook.com/FishingStrikeTR/



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!