-->
E-spor’un Destekçisi Logitech G, Bahçeşehir SuperMassive ile Birlikte Mücadeleye Ortak Oluyor!

Türkiye’deki oyuncu ve takımları 5 yılı aşkın süredir destekleyen ve e-spora yatırım yapmaya devam eden Logitech G, bu kapsamda Bahçeşehir SuperMassive ile işbirliği yaparak, takımın başarıları için destek veriyor. Profesyonel oyuncular için donanım tasarlayıp üreten Logitech G, tasarımlarını dünya çapındaki oyunculardan aldığı geribildirimler ve desteklediği takımların görüşleri doğrultusunda şekillendiriyor. Logitech G’nin Pro serisindeki ürünleri, dünya […]

27.06.2018 | ulasufuk

Türkiye’deki oyuncu ve takımları 5 yılı aşkın süredir destekleyen ve e-spora yatırım yapmaya devam eden Logitech G, bu kapsamda Bahçeşehir SuperMassive ile işbirliği yaparak, takımın başarıları için destek veriyor. Profesyonel oyuncular için donanım tasarlayıp üreten Logitech G, tasarımlarını dünya çapındaki oyunculardan aldığı geribildirimler ve desteklediği takımların görüşleri doğrultusunda şekillendiriyor. Logitech G’nin Pro serisindeki ürünleri, dünya çapındaki Electronic Sports League (ESL) CS: GO Pro League, ESL One ve ESL Premiership gibi birçok organizasyonda resmi ekipman olarak tercih ediliyor. Logitech G, aynı şekilde, dünyaca kabul gören profesyonel ürünleriyle, Bahçeşehir SuperMassive’in de resmi destekçisi olarak yeni başarılarında yanında olmayı hedefliyor.

Önde gelen bir oyun donanımı üreticisi olarak, e-spor profesyonellerine her zaman gereken desteği verdiklerini dile getiren Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, “Logitech markası olarak, oyuncular kadar e-spor dünyasının da gelişmesini ve büyümesini amaçlıyoruz. Bu kapsamda yıllardır çeşitli oyuncu ve takımları destekliyor, e-spor alanına yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Amacımız destek verdiğimiz Bahçeşehir SuperMassive’in başarılarına katkı sağlamanın yanı sıra Türkiye’deki e-spor faaliyetlerinin genel kalitesini de artırabilmek… Ürün ve sponsorluk desteğimizin yanında, performansı en üst düzeye çıkaran çözümler üretmeyi de hedefliyoruz. Bu kapsamda Logitech G’nin profesyonel kullanım için üretilen birçok ürünü, oyuncuların oyun içerisindeki ihtiyaç ve beklentileri göz önüne alarak tasarlanıyor. Önümüzdeki yıllarda da bu alandaki destek ve yatırımlarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Logitech G ürünlerinden çok memnun olduğunu dile getiren Bahçeşehir SuperMassive oyuncusu Asım Cihat “FabFabulous” Karakaya, “Logitech G ürünleri sayesinde yeteneklerimi ve antrenmanlarımı maçlara daha iyi yansıtıyorum ve üst düzey performans gösterebiliyorum.” şeklinde konuştu.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!