-->
Destiny 2 Yeni Bölümünde Oyuncularını Solar Sisteminin En Uç Sınırlarındaki Forsaken’a Sürükleyecek

Eleştirmenlerce beğenilen franchise 4 Eylül’de tüm dünya ile aynı anda sizlerle! Bungie, High Moon Studios ve Activision, ödüllü Destiny 2 video oyununun ilk eklentisi olan Destiny 2: Forsaken’ın, tüm dünyada 4 Eylül 2018’ de çıkacağını duyurdu. Destiny 2: Forsaken PlayStation®4, Xbox One, Xbox One X ve PC için indirilebilir olacak. PC versiyonu Battle.net® üzerinden erişilebilir […]

05.06.2018 | ulasufuk

Eleştirmenlerce beğenilen franchise 4 Eylül’de tüm dünya ile aynı anda sizlerle!

Bungie, High Moon Studios ve Activision, ödüllü Destiny 2 video oyununun ilk eklentisi olan Destiny 2: Forsaken’ın, tüm dünyada 4 Eylül 2018’ de çıkacağını duyurdu. Destiny 2: Forsaken PlayStation®4, Xbox One, Xbox One X ve PC için indirilebilir olacak. PC versiyonu Battle.net® üzerinden erişilebilir olacak.

Forsaken oyuncuları, adalet ve intikam arasındaki çizginin bulanık olduğu güneş sistemimizin vahşi sınırlarına doğru epik bir yolculuğa çıkarıyor. Keşfedilecek iki yeni varış noktası ve yeni silahlar, zırhlar ve süper suitler ile bu büyük eklenti ile Destiny 2’nin fantastik gücünü ortaya koyacak. Forsaken ayrıca, Gambit adı verilen yepyeni bir rekabetçi ve iş birliğine dayalı oyun sonu etkinliğine de sahiptir. Destiny için bir ilk olan Gambit, hem PvE hem de PvP deneyimlerini epik bir savaşta birleştiren yeni, hibrit bir 4v4 modudur. Destiny 2’yi oynamanın tamamen yeni yolu olan, PvP oyununda rekabetçi mücadelesinde başarılı olanlara, PvE’nin işbirlikçi ve öngörülemeyen unsurlarını sorunsuz bir şekilde harmanlayanlara hitap edebilecek, her türden oyuncuya zevk verecek bir oyun deneyimi sunacak.Bu yeni mod, 12-14 Haziran 2018’de Los Angeles Convention Center’daki Electronic Entertainment Expo (E3)’da da oynanabilir olacak.

Bungie’nin Proje Lideri Scott Taylor, “Destiny serisinin lansmanından bu yana her zaman farklı türden oyunculara meydan okuyacak ve ödüllendirecek yenilikçi deneyimler yaratmaya çalıştık ve sevenlerini eğlenceli bir şekilde ödüllendiriyoruz” dedi. “Forsaken’in yeni Gambit modunu hayranlarımızla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz ve onlara rekabet edebilecekleri ve iş birliği içinde kullanabilecekleri yeni bir oyun sunabiliyoruz” dedi.
“High Moon Studios’un Bungie ile ortaklaşa yarattığı yeni ve etkileyici bir hikâye ile Destiny 2: Forsaken, yeni oyuncular için, özel Destiny 2 topluluğunun en çok talep edilen özelliklerinden bazılarını barındırıyor ve çekirdek oyunculara da hobilerini derinleştirme ve ilgi çekici bir giriş noktası fırsatı sunuyor. ” dedi. Byron Beede, Activision’da Destiny Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdürü.
Zorlu yıllardan sonra, Reeff’in kalıntıları kanunsuzluğa düştü. Oyuncular son durumu araştırarak yeni bölgeleri keşfedecekler, yeni güçler uyandıracak ve güçlü silahlar kazanacaklar.
Derin ve etkileyici bir oyun deneyimi için en çok isteneni üzerine inşa eden Destiny 2: Forsaken özellikleri Dreaming City destinasyonu; sırları keşfetmek ve üstleri yenmek için, aynı zamanda yepyeni bir baskını barındırarak son oyun içeriğini desteklemek için sıfırdan tasarlanmış bir alanı temsil etmektedir. Forsaken’in lansmanındaki tüm Destiny 2 oyuncularına, yeni bir silah slot sistemi, Random Rolls sistemi geliştirmeleri ve sayısız diğer yaşam kalitesi iyileştirmeleri gibi çok beklenen değişiklikler ve geri dönen özellikleri sunuyor.

Destiny 2: Forsaken 4 Ekim’de tüm dünyada ve sizlerle olacak. Bu ürün dizisini PlayStation®4, Xbox One ve PC, Battle.net® üzerinden, Destiny 2: Forsaken + Annual Pass Bundle, ve Destiny 2: Forsaken – Digital Deluxe Edition premium digital içeriklerin birleşimini içerecektir. Lansmanında, PlayStation® oyuncuları zamanlanmış özel içeriğe* erişecek: bir grev, sınıf başına bir gear set, yeni bir gemi ve egzotik bir silah. Destiny 2: Forsaken’in lansmanında, daha önce piyasaya sürülen Destiny 2 özel içerikleri de tüm platformlar için kullanıma sunulacak.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!