-->
BP Shop’lardan Futbol Topu Alan Herkese Sürpriz Hediyeler Kazanma Şansı!

BP’de futbol aşkı kazandırıyor… BP, 2018 FIFA Dünya Kupası heyecanı futbolseverleri sararken, çok özel bir kampanyayı daha müşterileriyle buluşturuyor. Kampanya kapsamında BP Shop’lardan FIFA onaylı Dunlop futbol topu alan herkese çekilişle FIFA 18 PS4 hediyeli PlayStation 4 Pro oyun konsolu veya desteklediği takımın taraftar paketini kazanma fırsatı sunuluyor. BP, 14 Haziran itibarıyla futbolseverler için kaçırılmayacak […]

26.06.2018 | ulasufuk

BP’de futbol aşkı kazandırıyor…


BP, 2018 FIFA Dünya Kupası heyecanı futbolseverleri sararken, çok özel bir kampanyayı daha müşterileriyle buluşturuyor. Kampanya kapsamında BP Shop’lardan FIFA onaylı Dunlop futbol topu alan herkese çekilişle FIFA 18 PS4 hediyeli PlayStation 4 Pro oyun konsolu veya desteklediği takımın taraftar paketini kazanma fırsatı sunuluyor.

BP, 14 Haziran itibarıyla futbolseverler için kaçırılmayacak bir kampanyayı daha hayata geçirdi. 14 Haziran-31 Temmuz tarihleri kapsamında BP Shop’lardan Dunlop futbol topu alan herkese çekilişle 10 adet PlayStation 4 Pro ve FIFA 18 PS4 Oyunu ile renklerine gönül verdiği takımın yeni sezon atkı, forma, eşofman takımından oluşan 20 adet taraftar paketinden birini kazanma şansı sunuluyor.

Kampanya kapsamında müşterilere BP’nin belirlenen istasyon marketlerinden futbol topu alan müşterilere her top alışverişinde bir adet çekiliş kartı verilecek. Çekiliş kartı ile bpkazandiriyor.com adresine girenler gerekli bilgileri doldurarak, kaydını tamamladıktan sonra çekilişe katılmaya hak kazanacak.

Kampanyaya katılan BP istasyonlarının listesi ve kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgi www.bp.com.tr’de.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!