-->
Alienware Cup’ta Kazananlar Belirlendi

En iyi oyun deneyimi sunan işletim sistemi Windows 10’a sahip Alienware desteği ile gerçekleşen turnuvada dereceye giren ilk üç takım ödüllendirildi Dell’in efsane oyuncu bilgisayarı Alienware’in desteği ile toplam 200 takımın katılımıyla 3 hafta süren, son 20 takımın Adeks’teki finallere kaldığı dev organizasyon sonuçlandı. İlk 3 sırada yer alan takımların ödüllendirildiği turnuva sonucunda kazanalar belli […]

08.06.2018 | ulasufuk

En iyi oyun deneyimi sunan işletim sistemi Windows 10’a sahip Alienware desteği ile gerçekleşen turnuvada dereceye giren ilk üç takım ödüllendirildi

Dell’in efsane oyuncu bilgisayarı Alienware’in desteği ile toplam 200 takımın katılımıyla 3 hafta süren, son 20 takımın Adeks’teki finallere kaldığı dev organizasyon sonuçlandı. İlk 3 sırada yer alan takımların ödüllendirildiği turnuva sonucunda kazanalar belli oldu.

20 takımın saat 10:00’da başlayan mücadeleleri akşam tamamlanan maçlarla son buldu. Heyecanı yüksek maçlar ise NVIDIA GeForce Türkiye’nin Twitch kanalı üzerinden Fedupsamania’nın muhteşem yorumuyla ve sunumuyla PUBG severlerle buluştu.

Dell ve n11.com katkılarıyla oluşturulan ödül havuzu ve ödül sahipleri ise şu şekilde:

  • Vengeful Vandals II: 3000 TL + 1000 TL N11 Hediye Çeki + 2 adet Alienware Vindicator Sırt Çantası
  • Team Essence: 1500 TL + 500 TL N11 Hediye Çeki + 2 adet Dell Pursuit Sırt Çantası
  • Team Aurora Blue: 750 TL + 200 TL N11 Hediye Çeki

Finaller Alienware Monitörlerde oynandı!

Turnuva finallerinde oyuncuların en iyi görüntülerle mücadele etmesini sağlayan Alienware Gaming Monitör, 240Hz yenileme oranı, 400cd/m2 parlaklık, flicker-free özelliği ve 1ms tepki süresiyle fark yaratıyor. AMD FreeSyncTM teknolojisiyle bilgisayardaki grafik kartıyla senkronize çalışmasını sağlayan monitör, herhangi bir oyuncu düzenlemesine gerek kalmadan görüntüde iyileşme sunuyor.

Oldukça ince ve oyuncular için eşsiz ayarlanabilir yapısıyla tasarlanan 24.5 inçlik oyun monitörü, Alienware mühendisliğinin son harikası olarak öne çıkıyor. İnce çerçevesiyle aynı anda birden fazla monitörün kullanılmasına olanak tanıyan yapısının yanı sıra yeni oyun odaklı menüsüyle istenen ayarlara çok kısa sürede ulaşılmasını sağlıyor.

Üzerinde iki HMDI yuvası, kulaklık çıkışı, 4 adet USB 3.0 yuvasının tamamından indirme yapabilirken, birinden yükleme yapılabilen monitör, tüm ihtiyaçların tek bir merkezden yönetilmesine olanak tanıyor.

Monitör hakkında daha fazla bilgi için www.hepsiburada.com/dell-alienware, turnuva hakkında daha fazla bilgi için Dell’in sosyal medya hesaplarını ve final sıralaması için http://bit.ly/alienware-cup-sonuclar adresini kullanabilirsiniz.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz