-->
XPG SX8200 SSD ile Hız Sınırlarını Aşın

Yüksek performanslı DRAM mödülleri ve NAND Flaş depolama üniteleri alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden olan ADATA Technology, son kullanıcıya yönelik şu ana kadar ki en hızlı SSD depolama birimi olan XPG SX8200 modelini tanıttı. Yüksek Hız İçin PCIe Gen3x4 Arayüzü M.2 2280 form faktöründe tasarlanmış olan SSD, faydalandığı ultra hızlı PCIe Gen 3×4 arayüzü ile […]

18.05.2018 | ulasufuk

Yüksek performanslı DRAM mödülleri ve NAND Flaş depolama üniteleri alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden olan ADATA Technology, son kullanıcıya yönelik şu ana kadar ki en hızlı SSD depolama birimi olan XPG SX8200 modelini tanıttı.

Yüksek Hız İçin PCIe Gen3x4 Arayüzü

M.2 2280 form faktöründe tasarlanmış olan SSD, faydalandığı ultra hızlı PCIe Gen 3×4 arayüzü ile saniyede 3200MB’a kadar okuma 1700MB’a kadar yazma hızı sunuyor. Bu yüksek okuma ve yazma hızıyla benzersiz performans arayan oyuncular ve overclock meraklıları için ideal bir ürün olan SX8200 SSD, 2. nesil 64 katmanlı 3D NAND Flaş bellekler kullanıyor ve 240GB, 480GB ve 960GB olmak üzere üç farklı kapasite seçeneğiyle geliyor.

PCIe Gen3x4 arayüzü yanında NVMe 1.3 protokolünü de destekleyen SX8200, kullandığı teknolojiler sayesinde son derece yüksek ardışık ve 4K rasgele okuma ve yazma hızları sunuyor. Böylelikle oyunlarda ve diğer yazılımlarda çok kısa açılış, yükleme ve cevap süreleri elde etmeyi sağlıyor.

Veri Koruma Teknolojileri Sayesinde Yüksek Güvenilirlik

En yeni teknoloji ürünü 2. Nesil 64 katmanlı 3D NAND Flaş bellekler kullanan SX8200 çok daha güvenilir, çok daha hızlı ve çok daha uzun ömürlü. Daha yüksek güvenilirlik ve istikrar sunmak için RAID ve Data Shaping teknolojilerini de destekleyen SX8200 2 milyon saat Arızalar Arası Ortalama Süre değerine sahip. Hız sınırlarını aşan bu SSD mümkün olduğunca uzun ömürlü olması için LDPC (Düşük Yoğunluklu Eşlik Denetimi) hata giderme kodu ve yıpranma eşitlemesi gibi teknolojilerden faydalanıyor. Bu da kullanıcıların verilerinin daima güvende olmasını sağlıyor.

Hem Oyuncular Hem Profesyoneller İçin

SX8200’ün yüksek hızı ve dayanıklılığı ile hem hız arayan oyunseverler ve overclock meraklıları hem de video işleme ve grafik tasarım gibi işlerle uğraşan profesyoneller için harika bir seçim. Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre 240GB, 480GB ve 960GB üç farklı kapasite seçeneğiyle gelen SX8200 tüm XPG SSD’lerde olduğu gibi 5 yıllık garanti sunuyor.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!