-->
Wolfteam’den Ramazan Özel Güncellemesi

Wolfteam’e Ramazan’a özel Giriş Gece haritası eklendi Wolfteam’in yeni güncellemesinde Ramazan bereketi yaşanıyor. Ramazan’a özel Giriş Gece ve Mardin Gece haritalarının yanı sıra 2 yeni karakter, pek çok yeni silah ve eşyalar da oyunculara heyecanlı ve keyifli bir oyun deneyimi yaşatacak. Netmarble Türkiye, 30 milyonu aşan oyuncu sayısıyla Türkiye’nin en popüler FPS oyunu Wolfteam için […]

17.05.2018 | ulasufuk

Wolfteam’e Ramazan’a özel Giriş Gece haritası eklendi


Wolfteam’in yeni güncellemesinde Ramazan bereketi yaşanıyor. Ramazan’a özel Giriş Gece ve Mardin Gece haritalarının yanı sıra 2 yeni karakter, pek çok yeni silah ve eşyalar da oyunculara heyecanlı ve keyifli bir oyun deneyimi yaşatacak.

Netmarble Türkiye, 30 milyonu aşan oyuncu sayısıyla Türkiye’nin en popüler FPS oyunu Wolfteam için Ramazan ayına özel 15 Mayıs 2018 tarihinde yeni ve kapsamlı bir güncelleme yayınladı. Güncelleme ile oyuna 2 harita, 2 yeni karakter, pek çok yeni silah ve aksesuar eklendi.

Giriş Gece ve Mardin Gece haritaları açıldı

Wolfteam’in en popüler ve en sevilen haritalarından Giriş haritasının gece versiyonu bu güncellemeyle oyuna ekleniyor. Giriş Gece haritası, Türk kültüründen ve Ramazan geleneklerinden unsurlarla oyunculara Ramazan ruhunu taşıyacak.

Ramazan’a özel Giriş Gece haritasının tanıtım videosunu izlemek için tıklayın.

Ayrıca Mardin Gece haritası da oyuncuları Mardin sokaklarının gece atmosferine taşıyacak.

Efsane ve Elit silahlar

Yeni güncellemeyle Wolfteam’e oyuncular için büyük öneme sahip 2 adet Efsane Pro silah ekleniyor. Bunlar; ELWRCI M6A2 Efsane Pro ve Kar 98k Efsane Pro. Son zamanlarda oyunda popüler olan Elit serisinden 1911 Elit de oyuna eklenen silahlardan biri.

Yeni silahlardan Karambit Mavi Gece adlı bıçak, MK-5 EG Mavi Gece adlı bombanın yanı sıra, yıkım modunda %100 daha hızlı bomba çözme hızı veren Elit Yıkım Çantası ile işgal modunda %100 bayrak alma hızı özelliği veren Elit İşgal Çantası da yenilikler arasında.

2 yeni karakter ve kurtlara özel eşyalar

Bu güncellemeyle Illude Diriliş ve Tomito Yasuko Diriliş karakterleri oyuna katılıyor. Güncellemede kurtlar da unutulmamış. Mavi Kurt Dövme Seti ve Mavi Kurt Pençesi de kurtlara özel eşyalar olarak oyunculara sunuluyor.

“Yeni Wolfteam güncellemesi ilgili tüm detaylı bilgiler için Wolfteam Forum ve Wolfteam Ramazan Özel sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Wolfteam’i indirmek için tıklayınız.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz