-->
Wolfcity Turnuvası Tüm Heyecanıyla Antalya’da

Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam’in ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvalarının 2’nci karşılaşması Antalya’da gerçekleşecek. ASUS Wolfteam Türkiye Kupası Mavi Sezon’un Antalya ayağı 6 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenecek. Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Wolfteam için, Türkiye’nin 8 farklı ilinde düzenlediği ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018’in Wolfcity […]

04.05.2018 | ulasufuk

Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam’in ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvalarının 2’nci karşılaşması Antalya’da gerçekleşecek. ASUS Wolfteam Türkiye Kupası Mavi Sezon’un Antalya ayağı 6 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenecek.

Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Wolfteam için, Türkiye’nin 8 farklı ilinde düzenlediği ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018’in Wolfcity Turnuvası 2’nci ayağını 6 Mayıs 2018 tarihinde Antalya’da gerçekleştirecek. Ay Işığı İnternet Cafe düzenlenecek olan turnuvaya tüm Antalya ve çevre illerden yoğun katılım bekleniyor.

Turnuvalar 8 şehirde düzenleniyor

Türkiye’de 7 yıldan fazla bir süredir oyun severler tarafından büyük bir tutkuyla oynanan Wolfteam oyuncularının sayısı her geçen gün daha da artıyor. Bu ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Trabzon, İstanbul, Bursa ve Antalya olmak üzere 8 şehirde ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamında Wolfcity Turnuvalarını düzenliyor.

Türkiye’nin Kupası – ASUS Wolfteam Türkiye Kupası

Antalya’da düzenlenecek turnuvada başarılı olacak oyuncu ve takımlar, İstanbul’da düzenlenecek ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 finallerinde mücadele etme imkanı kazanacak.

Antalya çekişmeli Wolfteam maçlarına sahne olacak

Netmarble olarak amaçlarının Türkiye’de gençlere espor’u daha fazla sevdirmek ve turnuvalarda tecrübe kazanmalarını sağlamak olduğunu belirten Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz, “PC tarafında Wolfteam ülkemizde espor turnuvalarının önemli bir oyunu haline geldi. Yıl boyunca turnuva düzenlediğimiz her şehirde büyük bir heyecan yaşanıyor. Antalya’da da takımlar arası üst düzey bir rekabet bekliyoruz. Bu yıl da Antalya’nın en iyi Wolfteam takımlarının çekişmeli maçlarla büyük heyecan yaşatacaklarına inanıyorum. Bütün takım ve oyunculara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Wolfteam Turnuvada yer almak veya Wolfteam Espor hakkında en güncel haberlere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.



Popüler Haberler


Yayıncı HandyGames ve geliştirici ITEM42, mitolojiden ilham alan birinci şahıs ortak nişancı oyunu PERISH’i 15 Nisan’da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya süreceğini duyurdu.


Chucklefish tarafından yayınlanan ve Deadpan Games tarafından geliştirilen taktik tabanlı kart destesi oluşturma oyunu Wildfrost, 11 Nisan’da iOS ve Android mobil cihazlar için geliyor.


Take-Two Interactive, 460 milyon dolarlık bir anlaşmayla Borderlands serisinin geliştiricisi Gearbox Entertainment’ı satın aldığını duyurdu.


Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus aboneleri için Nisan ayı ücretsiz oyunlarını açıkladı.