-->
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3 Season 2: Operation Para Bellum Hakkındaki İlk Detayları Ortaya Çıkardı

Bugün UBISOFT, Season 2 of Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year Three’nin büyük güncellemesi “Operation Para Bellum” hakkındaki detayları açıkladı. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3 Season 2 içeriği, savunma alanında uzmanlaşmış iki yeni İtalyan operatörü ve oyunun ondokuzuncu haritası ile topluluk deneyimini zenginleştirmeyi amaçlamaktadır. Operasyon Para Bellum, her iki tarafta da rakiplerinin eleme […]

08.05.2018 | ulasufuk

Bugün UBISOFT, Season 2 of Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year Three’nin büyük güncellemesi “Operation Para Bellum” hakkındaki detayları açıkladı.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3 Season 2 içeriği, savunma alanında uzmanlaşmış iki yeni İtalyan operatörü ve oyunun ondokuzuncu haritası ile topluluk deneyimini zenginleştirmeyi amaçlamaktadır.
Operasyon Para Bellum, her iki tarafta da rakiplerinin eleme dönemindeki rakiplerine karşı koymaya çalıştığı için takımlar arasında ekstra bir strateji katmanı sağlayan Pick & Ban sistemini de tanıtacak.
Tom Clancy’nın Rainbow Six’in 3. Yılında 2. sezonunun tam içeriği olan Siege, Pro League Finalleri sırasında 19 – 20 Mayıs’ta tanıtılacak.
Tom Clancy’nin Rainbow Six Siege hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://rainbow6.ubisoft.com
adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!