-->
Overwatch Ücretsiz Hafta sonu PC, Playstation 4 ve Xbox One için Bugün Başlıyor!

Overwatch ikinci yıldönümü etkinlikleri başladı ve yine potansiyel Hero’lara Overwatch Ücretsiz Hafta sonu ile savaşa hazırlanmak için bir şans veriliyor. Oyuncular bugün 25 Mayıs 20.00 CEST(Merkezi Avrupa Yaz Saati) itibariyle 29 Mayıs Pazartesi’ye kadar PC, Xbox One ve Playstation 4’te oyuna erişebilir. – Preload oyunun konsol versiyonlarında da mevcuttur. Playstation 4 oyuncularının katılımı için PS […]

26.05.2018 | ulasufuk

Overwatch ikinci yıldönümü etkinlikleri başladı ve yine potansiyel Hero’lara Overwatch Ücretsiz Hafta sonu ile savaşa hazırlanmak için bir şans veriliyor. Oyuncular bugün 25 Mayıs 20.00 CEST(Merkezi Avrupa Yaz Saati) itibariyle 29 Mayıs Pazartesi’ye kadar PC, Xbox One ve Playstation 4’te oyuna erişebilir. – Preload oyunun konsol versiyonlarında da mevcuttur. Playstation 4 oyuncularının katılımı için PS Plus üyeliği zorunlu değildir (PS Plus üyeliği satın alım sonrası oynamak için gerekli olacaktır).
Ücretsiz Haftasonu boyunca Overwatch’taki 27 Hero ve 18 harita, Quick Play, Custom Play ve The Arcade gibi çeşitli oyun modları açık olacak. Oyuncular aynı zamanda level atlama, loot box kazanma ve çeşitli kişiselleştirme opsiyonlarına da erişebilecekler.
Eğer oyuncular bu deneme süresinden sonra Overwatch’ı atın almak isterlerse, aynı Blizzard, Xbox Live veya Sony Entertainment hesaplarını kullandıkları sürece Ücretsiz Hafta sonu boyunca edinlikleri gelişmeyi kaybetmeyecekler.

Ücretsiz Hafta Sonu’nun tadını çıkarın!



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!