-->
League of Legends Clash Turnuvaları 25 Mayıs’ta Başlıyor

League of Legends’da Yepyeni Bir Turnuva ve Rekabet Deneyimi Dereceli ve rekabetçi oyun modlarından keyif alan League of Legends oyuncularını 25 Mayıs’tan itibaren yepyeni bir deneyim bekliyor. Vadi’de kendisine güvenen oyuncular, başarı düzeylerine göre birçok ilgi çekici ödülü, yıl boyunca devam edecek ve her iki haftada bir yenilenecek olan Clash turnuvalarında kazanabilecekler. League of Legends […]

17.05.2018 | ulasufuk

League of Legends’da Yepyeni Bir Turnuva ve Rekabet Deneyimi

Dereceli ve rekabetçi oyun modlarından keyif alan League of Legends oyuncularını 25 Mayıs’tan itibaren yepyeni bir deneyim bekliyor. Vadi’de kendisine güvenen oyuncular, başarı düzeylerine göre birçok ilgi çekici ödülü, yıl boyunca devam edecek ve her iki haftada bir yenilenecek olan Clash turnuvalarında kazanabilecekler.

League of Legends ekosistemi, günden güne farklı yeniliklerle gelişmeye ve güncellenmeye devam ediyor. Rekabete ve yükselmeye önem veren LoL oyuncuları için farklı bir deneyim olan Clash de bu önemli yeniliklerden bir tanesi. Hem takım olarak hem de kişisel olarak başarıdan başarıya koşma imkânı sunan Clash deneyiminin önemli özelliklerinden biri de önemli ödül seçeneklerine sahip olması.

İki haftada bir yeni turnuva

League of Legends’a gelen Clash deneyimi ile birlikte, her yetenek seviyesinden mücadele gücü yüksek oyuncular, oyunun içine daha fazla girebilecekleri farklı bir deneyime adım atacaklar. Kısa süreli bir turnuva olmaktan uzakta, gelecekte de farklı özelliklerle süreklilik gösterecek olan Clash deneyimi, oyuncuların karşılaşma öncesinde stratejiler geliştirerek, rakiplerini analiz etmelerine de olanak sağlayacak. Oyuncular her iki haftada bir yeni turnuvalarla bu heyecana ortak olabilecekler.

Oyuncular, maç öncesi rakip analizleri yapmanın yanı sıra, oyun içi iletişim sistemlerini kullanarak maç içinde daha etkin kararlar alabilecek. Maçlar sonrasında da hatalarını veya güçlü yönlerini tartışarak, bir sonraki aşamada daha iyi mücadele edebilecek olan oyuncular, bu sayede maçlara daha stratejik bir şekilde hazırlanabilecekler.

Clash turnuvalarına dereceli sıralarda mücadele eden League of Legends oyuncuları katılabilecek. Aranan temel şartlar ise oyuncunun en az 30. seviyede olması, dereceli sıralardan en azından birinde 10 maçı tamamlamış olması ve takdir seviyesinin en az 2 olması. Turnuvaya giriş, önceden Mavi Öz veya RP karşılığında alınabilen Clash turnuva biletleri ile mümkün olacak. Ek olarak oyuncular, turnuva öncesi Clash’e özel bir görev tamamlayarak da bilet sahibi olabilecek.

Üç kategoride farklı ödüller

Clash turnuvalarında mücadele edecek olan oyuncular; ikonlar, zafer puanları ve kapsüller olmak üzere, üç farklı formattaki ödülleri kazanabilecek. Oyuncuların başarı düzeyine göre, ödüllerin de miktarı artacak. Tüm maçlarını kaybeden oyuncular dahi belli miktarda ödül kazanma şansına sahip olacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!