-->
Knights Chronicle Oyununa 500 Bin Kişi Ön Kayıt Yaptırdı

Netmarble’dan yeni 3D mobil RPG oyunu Knights Chronicle Netmarble’ın yeni sıra tabanlı RPG oyunu, ön kayıt hedefine sadece bir haftada ulaştı. Kayıtlar devam ediyor. Dünyanın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corporation, mobil cihazlar için yeni tur bazlı RPG oyunu Knights Chronicle‘ın, ön kayıtların başladığı geçtiğimiz haftadan bu yana 500 bin ön kayıt rakamına […]

18.05.2018 | ulasufuk

Netmarble’dan yeni 3D mobil RPG oyunu Knights Chronicle

Netmarble’ın yeni sıra tabanlı RPG oyunu, ön kayıt hedefine sadece bir haftada ulaştı. Kayıtlar devam ediyor.

Dünyanın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corporation, mobil cihazlar için yeni tur bazlı RPG oyunu Knights Chronicle‘ın, ön kayıtların başladığı geçtiğimiz haftadan bu yana 500 bin ön kayıt rakamına ulaştığını duyurdu. Ön kayıtlar devam ediyor ve Knights Chronicle iOS ve Android cihazlar için bu yaz kullanıma sunulduğunda, kayıt yaptıran oyuncular hediye olarak Beyaz Şövalyelerin bir üyesi olan SSR dereceli 6 yıldızlı Rebecca, 1 milyon altın ve 200 elmas gibi oyun içi öğelere sahip olabilecekler.

Tam teşekküllü bir mobil RPG

Knights Chronicle’ın öyküsü, konsol ve PC’lerdeki RPG deneyimleri ile aynı standartlarda etkileyici 3D grafikler ve modeller tarafından tam olarak desteklenecek. Oyundaki karakterlerin sesleri, tanınmış ses aktörleri tarafından seslendirilecek. Tam teşekküllü bir mobil RPG arzu edenlere, her bir kahraman için benzersiz pasif yetenekler ve her bir aşama için özel kurallar sunan Knights Chronicle, oyuncuların derin bir strateji kullanmasını ve katmanlı bir oyun oynamalarını sağlayacak.

Netmarble’ın Bölüm Direktörü Youngjae Park, “Knights Chronicle, bir RPG’nin nasıl en iyi şekilde yapılacağına parlak bir örnektir. Birçok kişinin de bizimle aynı fikirde olduğunu görmekten heyecan duyuyoruz” dedi. “Şimdiye kadar aldığımız ilham verici destek ile insanların mobil cihazlarında, nerede olurlarsa olsunlar yanlarında götürebilecekleri bir RPG deneyimi sunmaktan dolayı memnunuz.”

Anime türünde savaş sahneleri

Knights Chronicle, sıra öğeler, güzel Japon animasyonlarından ilham alan savaş sahneleri ve etkileyici bir hikaye gibi konsollar için çıkan oyunlarda bulunan nitelikler sunuyor. 100’den fazla kahramanı içeren bu oyun, Theo ve arkadaşlarının, “Garniel” gezegeninin yok olmasını önlemek için gizli geçmişi çözmelerini anlatan macerayı takip ediyor.

Knights Chronicle 140 ülkede lansmana hazırlanıyor. Yepyeni bir teaser video ve karakter tanıtımları da dahil, Knights Chronicle hakkında daha fazla bilgi için, lütfen ön kayıt web sitesini ziyaret edin: http://knightsgbweb.netmarble.com/.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!