-->
“Futbolun Gücü” PES 2019 KONAMI ile 7 Yeni Lig Lisansı Sizlerle Olacak!

Konami Digital Entertainment B.V., bugün PES 2019’da, yedi yeni tamamen lisanslı ligin yer alacağını duyurdu. Bu duyuru, KONAMI’nin PES serisi içindeki lisans sayısını artırma sözünün bir göstergesidir. PES 2019’da onaylanan yedi yeni lig arasında şunlar yer alıyor: Danimarka Superligi, Portekiz Ligi NOS, Belçika Pro Ligi, İsviçre Süper Ligi, İskoçya Ladbrokes Premiership, Arjantin Süperligi ve sadece […]

24.05.2018 | ulasufuk

Konami Digital Entertainment B.V., bugün PES 2019’da, yedi yeni tamamen lisanslı ligin yer alacağını duyurdu. Bu duyuru, KONAMI’nin PES serisi içindeki lisans sayısını artırma sözünün bir göstergesidir.

PES 2019’da onaylanan yedi yeni lig arasında şunlar yer alıyor: Danimarka Superligi, Portekiz Ligi NOS, Belçika Pro Ligi, İsviçre Süper Ligi, İskoçya Ladbrokes Premiership, Arjantin Süperligi ve sadece PES 2019 ‘a özel olarak Rus Premier Ligi. Liglerdeki tüm takımlar da PES 2019’da tamamen lisanslı olacak.

KONAMI özellikle Rus Premier Lig’in haklarını imzalamaktan dolayı büyük heyecan duyuyor ve PES 2019’u taraftarlarının CSKA Moskova, Zenit St Petersburg ve Spartak Moskova gibi en iyi kulüpleri içeren tüm lige erişebilecekleri tek futbol oyunu haline getiriyor.

En yeni PES serisinin tüm platformlarda 4K HDR’de sunulmasının yanı sıra “Enlighten” yazılımının gerçek hayattaki görsel efektleri ve gerçek zamanlı “Global Illumination” aydınlatma ve gölgeleri, PES 2019’un oyun grafikleri arasında yer alıyor. Bu; daha iyi kalabalık detayı, gerçek çim dokuları ve Moskova’daki maçları daha da gerçekçi kılan inanılmaz popüler kar havası etkisinin geri dönüşü anlamına geliyor!

Konami Digital Entertainment BV’de Marka ve İş Geliştirme Kıdemli Direktörü Jonas Lygaard
“PES 2019 için yedi yeni resmi futbol ligini duyurmak, hayranlarına istediklerinden daha fazla lisanslı içerik vermeyi taahhüt ettiğimizin açık bir işareti -” diyerek yorumladı.
“Serinin yöneldiği doğrultudan her zamankinden daha eminiz ve bu PES’i yeni zirvelere yükseltmek için attığımız birçok adımdan sadece bir tanesidir. Futbolun Gücüne inanmaya devam ediyoruz ve PES 2019, şimdiye dek hiç olmadığı kadar fazla lisanslı ligleri ve kulüpleri içeren en güçlü oyunumuz olacak” dedi.

PES 2019, PlayStation®4, Xbox One ™ ve PC’de 30 Ağustos’ta dünya çapında satışa sunulacak. PES 2019, iki fiziki sürüm olarak; standart versiyonun kapağında dünya çapındaki yeni temsilci Phillippe Coutinho ve hayranlarına myClub bonuslarının kilidini açma fırsatı veren özel versiyonda olacak David Beckham ile karşımıza çıkacak. Ayrıca lansman döneminde, MyClub için daha fazla içerik bulunan sadece dijital bir Legend sürümü olacak!
Daha fazla bilgi için: https://www.konami.com/wepes/2019/



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!