-->
Fortnite Türkiye Lansmanı Gerçekleşti

Tüm dünyayı kasıp kavuran oyunun Epic Games Gelişmekte Olan Pazarlar Direktörü Özgür Özalp’in katılımıyla The Game for Big Kids’de yapılan Türkiye lansmanı basının yoğun ilgisiyle karşılaştı Epic Games’in ülkemizde de son derece sevilen ve tüm dünyada 45 milyondan fazla oyuncusu bulunan oyunu Fortnite, The Game For Big Kids’de yapılan basın toplantısı ile Türkiye’ye resmi girişini […]

03.05.2018 | ulasufuk

Tüm dünyayı kasıp kavuran oyunun Epic Games Gelişmekte Olan Pazarlar Direktörü Özgür Özalp’in katılımıyla The Game for Big Kids’de yapılan Türkiye lansmanı basının yoğun ilgisiyle karşılaştı

Epic Games’in ülkemizde de son derece sevilen ve tüm dünyada 45 milyondan fazla oyuncusu bulunan oyunu Fortnite, The Game For Big Kids’de yapılan basın toplantısı ile Türkiye’ye resmi girişini yaptı. Epic Games Gelişmekte Olan Pazarlar Direktörü Özgür Özalp, oyunun Türkiye’deki hayranlarına sunulan Türkçe dil desteği, Türk Lirası ile alışveriş yapma ve Türkçe oyuncu desteği gibi hizmetler hakkında basına bilgi verdi.

Renkli grafikleri, eğlenceli ve farklı oynanışıyla kısa sürede 45 milyondan fazla oyuncuya ulaşan Fortnite, bilhassa Battle Royale modu ile Türkiye’deki oyunseverlerin de en çok oynadığı oyunlardan biri. Ülkemizden gördüğü ilgiyi karşılıksız bırakmayan Epic Games, geçtiğimiz aylarda oyuna Türkçe dil desteği eklemiş ve böylece oyun içerisindeki tüm menüler ve içerikler Türkçeye çevrilmişti.

Basının yoğun ilgisiyle gerçekleşen toplantıda konuşan Epic Games Gelişmekte Olan Pazarlar Direktörü Özgür Özalp, geçtiğimiz hafta Türk Lirası ile alışveriş yapma imkânını oyuncularına sunan Fortnite’ın, bundan böyle Türkçe oyuncu desteği de vereceğini açıkladı. Fortnite’ın Türkiye’ye resmi olarak gelişiyle birlikte ülkemizdeki faaliyetlerini de dereceli olarak artırmayı hedeflediklerinin altını çizen Özalp, internet kafe etkinliklerinin yanı sıra pazarlama çalışmaları ve Türkiye’deki çeşitli etkinliklere verecekleri destekler aracılığıyla oyun sektörüne hareketlilik katacaklarının sinyallerini verdi.

PC, PlayStation 4, Xbox One, Mac ve iOS platformlarında tamamen ücretsiz olarak oynanabilen Fortnite Battle Royale’i indirmek için http://www.epicgames.com/fortnite/tr/ adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!