-->
Cem Çerçioğlu Monster Notebook’a Katıldı

16 yıldır yer aldığı IT sektöründe üst düzey yöneticilik tecrübesine sahip Çerçioğlu, Strateji ve İş Geliştirme Direktörü olarak Monster Notebook ailesine katıldı Türkiye’de ikinci mağazasını açarak büyümeye devam eden Monster Notebook, bünyesine kattığı yeni isimlerle de uzmanlığını ve gücünü artırmaya devam ediyor. Daha önce Babylon, Intel ve Samsung gibi uluslararası markalarda görev alan Cem Çerçioğlu […]

21.05.2018 | ulasufuk

16 yıldır yer aldığı IT sektöründe üst düzey yöneticilik tecrübesine sahip Çerçioğlu, Strateji ve İş Geliştirme Direktörü olarak Monster Notebook ailesine katıldı

Türkiye’de ikinci mağazasını açarak büyümeye devam eden Monster Notebook, bünyesine kattığı yeni isimlerle de uzmanlığını ve gücünü artırmaya devam ediyor. Daha önce Babylon, Intel ve Samsung gibi uluslararası markalarda görev alan Cem Çerçioğlu bundan böyle Monster Notebook’ta Strateji ve İş Geliştirme Direktörü olarak yer alacak.

1997 yılında başlayan kariyeri boyunca pek çok şirkette üst düzey yöneticilik yapan Çerçioğlu, 2007-2012 yılları arasında tüm dünyada on milyonlarca kullanıcısı olan elektronik sözlük yazılımı Babylon’un Bölge Genel Direktörlüğü görevini yürüttü. 2014-2017 arasında Intel’de İş Geliştirme Grubu ve Eğitim Kanal Müdürlüğü de yapan tecrübeli isim, son olarak teknoloji devi Samsung’da İş Geliştirme Direktörü olarak yer aldı.

Nisan ayı itibariyle Monster Notebook’un Strateji ve İş Geliştirme Direktörü olarak görevine başlayan Çerçioğlu, bundan böyle markanın yerel ve uluslararası büyüme stratejileri çerçevesindeki projelerden ve işbirliklerinden sorumlu olacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!