-->
BLAST Pro Series – Major Şampiyonu Cloud9 İstanbul’daki Turnuva Listesine Eklendi!

Eylül ayında dünya çapında Counter-Strike organizasyonunu Türkiye’ye taşıyacak olan BLAST Pro Series İstanbul, Türkiye’deki ilk uluslararası CS:GO Turnuvası olacak. Başlangıçta 24 Haziran’da planlanan ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle Eylül ayına taşınan BLAST Pro Series, şimdiden Dünya sıralamasında 1 numarada yer alan Astralis dahil en önemli espor takımlarının yer alacağı duyurulmuş ama son 2 takım açıklanmamıştı. Son […]

24.05.2018 | ulasufuk

Eylül ayında dünya çapında Counter-Strike organizasyonunu Türkiye’ye taşıyacak olan BLAST Pro Series İstanbul, Türkiye’deki ilk uluslararası CS:GO Turnuvası olacak. Başlangıçta 24 Haziran’da planlanan ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle Eylül ayına taşınan BLAST Pro Series, şimdiden Dünya sıralamasında 1 numarada yer alan Astralis dahil en önemli espor takımlarının yer alacağı duyurulmuş ama son 2 takım açıklanmamıştı. Son Major Şampiyonu Cloud9, canlı etkinliğe katılacaklarını doğruladı.

Cloud9’un yıldız oyuncusu yarı Türk yarı Amerikalı Tarık ”tarik” Çelik, ilk kez Türk topraklarında büyük bir turnuva oynamaktan heyecan duyduğunu açıklamıştı, şimdi ise;

“İstanbul’da BLAST Pro Series içinde yer alma olasılığını ilk duyduğumuzda dediğim gibi, İstanbul’da gerçekleşecek muhteşem bir turnuvayı görmek harika bir şey ve takım arkadaşlarımı İstanbul’a ve Türkiye’ye getirmek için çok heyecanlıyım. Etrafında ve orada inanılmaz insanları tanıtmak, ailemin doğduğu toprakları ziyaret etmek müthiş bir duygu olacak.

Major’u kazanmak, hayatımdaki en büyük şeydi, ama Türkiye’de ikonik BLAST sahnesinde olmak, ailem ve babamın ülkesinde dünyanın en iyi takımlarından bazılarıyla mücadele etmek inanılmaz bir deneyim olacak diye düşünüyorum. Hayranlarımızı gururlandırmak için elimizden geleni yapacağız.” diyor Cloud9’un yıldız oyuncusu

“Daha önce hiç BLAST Pro Series’e gitmedik, ancak oyuncu dostlarımdan ve hayranlardan duyduğum ve gördüğümüz her şey, hayal edebileceğiniz en iyi organizasyon olduğunu gösteriyor ve bu yüzden çok heyecanlıyım, biz de İstanbul’da olacağız, BLAST Pro Series İstanbul’a katılacağız!’’ diye ekliyor “tarik”

Cloud9, dünyanın şu anki  1 numarası Astralis ve efsane takımlar NiP, Virtus.pro ve yerel yıldızlar Space Soldiers ile BLAST Pro Series İstanbul sahnesinde yer alacak. 6. takım, henüz açıklanmamış bir yıldız oyuncuyu kadrosuna katmış, yepyeni bir uluslararası espor takımı olacak. Takım ismi ve oyuncular önümüzdeki günlerde ayrıca duyurulacak.

Turnuva 28-29 Eylül tarihlerinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak grup maçları ve 29 Eylül’deki Büyük Finalle yapılacak.  29 Eylül’deki bu büyük etkinlik için biletler www.Mobilet.com adresinden temin edilebilir.

Daha fazla bilgi için:
– www.blastproseries.com
– facebook.com/BLASTProSeries
– twitter.com/BLASTSeries

– https://www.hubogi.com/category/blast-pro/

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!