-->
Aral ve Turtle Beach Türkiye’ye İnovatif Oyun Kulaklığını Getirmek İçin Yaptıkları Distribütörlük Anlaşmalarını Duyurdu

30 yılı aşkın tecrübesi ile Türkiye oyun sektörünün pazar lideri olan ARAL, dünyanın bir numaralı oyuncu kulaklığı markası Turtle Beach’i bünyesine ekleyerek pazardaki lider konumunu sağlamlaştırıyor.Türkiye’deki seçkin mağazalarda satışa başlamış olduğumuz Turtle Beach marka kulaklıklar, oyunculara sunduğu ileri teknoloji ürünler, ergonomi ve rahatlık ile tam bir oyun deneyimi sunarak oyuncuların rakiplerinden bir adim ileride olmasına […]

03.05.2018 | ulasufuk

30 yılı aşkın tecrübesi ile Türkiye oyun sektörünün pazar lideri olan ARAL, dünyanın bir numaralı oyuncu kulaklığı markası Turtle Beach’i bünyesine ekleyerek pazardaki lider konumunu sağlamlaştırıyor.Türkiye’deki seçkin mağazalarda satışa başlamış olduğumuz Turtle Beach marka kulaklıklar, oyunculara sunduğu ileri teknoloji ürünler, ergonomi ve rahatlık ile tam bir oyun deneyimi sunarak oyuncuların rakiplerinden bir adim ileride olmasına olanak sağlıyor.

Turtle Beach, en başından beri konsolda çok oyunculu oyunlarda devrim yaratan, geniş seleksiyonda endüstri lideri olan, ödüllü oyun kulaklığı markasıdır. İster profesyonel bir sporcu, ister sert bir oyuncu, ister gündelik bir oyuncu olun, isterseniz de yeni başlayan bir oyuncu olun, Turtle Beach, becerilerinize gerçekten hakim olmanıza yardımcı olacak olan bir oyun kulaklığıdır. Yenilikçi ve ileri teknolojisi, inanılmaz ses kalitesi, net iletişimi, hafif ve rahat tasarımı ve kullanım kolaylığı Turtle Beach’i tüm dünyadaki oyuncular için hayran bırakan bir marka haline getiren özellikleridir.

Xbox ve Playstation® konsollarının yanı sıra PC, MAC ve mobil cihazlar için de uyumlu olan Turtle Beach oyun kulaklığına sahip olmak Türk oyuncular arasında rekabette avantaj sağlayacaktır.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!