-->
TT Isle Of Man: Ride on the Edge İnceleme

Motor meraklılarının zihinde, efsanevi şirketlerle eşanlamlı pek çok yer var, hız ve risk tutkusu. dört tekerlek son meydan Kutsal Kase kuşkusuz Turist Thropy Man Adası, Snaefell Kursu oluşturan sokaklarda geçecek bir yarışma iki tekerlek için Nordschleife ise. Altmış kilometre 200 eğriye bölünmüştü, düzinelerce diken diken diken diken diken diken diken diken diken diken diken diken […]

02.04.2018 | ulasufuk

Motor meraklılarının zihinde, efsanevi şirketlerle eşanlamlı pek çok yer var, hız ve risk tutkusu. dört tekerlek son meydan Kutsal Kase kuşkusuz Turist Thropy Man Adası, Snaefell Kursu oluşturan sokaklarda geçecek bir yarışma iki tekerlek için Nordschleife ise. Altmış kilometre 200 eğriye bölünmüştü, düzinelerce diken diken diken diken diken diken diken diken diken diken diken diken dikenliydi. Bu, her sene farklı motosiklet ve sidecar kategorilerinin çeşitli testlerini çevreleyen çok sayıda ölüm göz önüne alındığında, dünyadaki en tehlikeli ırktır. Ancak, aksi takdirde kaçış yollarının yokluğu ve nüfus merkezlerinin hem içinde hem de dışında ulaşılan çok yüksek hızlar görülmemiştir.

resmi WRC lisansı ile mitinglerine alanında yaptığı çalışmalarla en bilinen Kylotonn, ev saatte 290 hız heyecanını yaşamak isteyen motosiklet tutkunları için bu oyun hakkında düşünme Man TT Isle aldı Snaefell Kursu’nda iki farklı motosiklet kategorisiyle en iyi zamanı yapmaya çalışan 600 cc Supersport. ve en güçlü 1000 beygir gücündeki süper motosikletler ve 200’ün üzerinde beygir gücü. İçerikler, gerçek olanı (laserscan’da olmasa da) üzerinde modellenmiş olan Isle of Man rotasıyla sınırlı değildir, aynı zamanda üç ila sekiz kilometre arasında değişken uzunluklara sahip olan dokuz başka fantezinin de varlığını görmektedirler. farklı bağlamlarda.

 

 

Mevcut oyunlar nedenle iki türü vardır: Klasik Tourist Trophy rakipleri birbiri ardına kademeli birinde başlar ve hangi sadece bitiş çizgisine olabildiğince kısa sürat yarışlarında olsun sayımları veya birlikte nerede birlikte yarış Son yerleştirmenin önemli olduğu yapay zeka ile kontrol edilen diğer pilotlar. Bu nedenle ana menüde bu içeriğin birçok farklı yoldan kullanılması mümkündür: tek yarışta her şey elimizde: Motosikletler ve pistler ve klasik zaman yargısının eklendiği tüm olası kombinasyonlarda bahsedilen iki mod.

TT Isle of Man Sütunu, oldukça klasik bir şekilde yapılandırılmış kariyer modudur: Bir motosikletin satın alınmasına izin veren sınırlı bir bütçe ile başlar ve bir sıraya koyan bir takvimi takip eden olayların ardına katılmaya başlar. Bugüne kadar anlattığımız çeşitli yolları karıştıran düzinelerce ırk. Kariyerinde ekonomik yönü önemlidir: zaferler veya yerleşimler, kayıt ücretlerini karşılamak için gerekli parayı biriktirmek, şöhret kazanmak, her şeyden önce en zengin ve en zor yarışmalarda kullanılmak üzere daha güçlü motosikletler almak için kullanılır. Maliyelerinin kötü yönetimi durumunda, yani kayıt ücretini veya bakımını artık ödeyemedikleri zaman, kariyer sona erer. Kylotonn sesi bisiklete zarar da koymuştu çıkışı eğer ilginç olurdu (bir giriş onarım orada ama biz para bu öğeden çaldığını asla), ancak bu durumda, daha sonra göreceğiniz gibi, hiç kimse ötesine gitmek mümkün olacaktır yarışmaların ikinci ayı.

 

 

Fakat bu TT Man of Man oyununun oyununa bir bakalım: joypad kontrol sistemi, vites değiştirmeyi, çekiş kontrolünü, ABS’yi ve yörünge gibi bir dizi dış yardımın otomatik olarak yönetilmesini sağlayan çok sayıda sürüş yardımcısı kullanmaktadır. fren göstergesi ile ideal, ralli stilindeki eğrileri tahmin eden oklar ve bisikleti yolun ortasında yeniden konumlandırma imkanı. hızlandırıcı ve fren ile sadece en mikroskobik yayma kontrolünün en ufak ihtimali olmadan yalan çünkü yardımı olmadan Sürüş, neredeyse imkansız ve ancak aylardır sebat verecek olanların iyi vakit almak için onları sağlayacak becerileri tür alabiliriz .

Neyse ki, kılavuzları bile acemi için pratik hale getiren farklı seviyelerde frenleme ve çekiş kontrolü yapmak mümkündür, ancak temel olarak TT Mane Mane, zorlu oyun seçenekleri için düşük zorluk seviyelerinde bile son derece zor bir oyun olmaya devam etmektedir. geliştiricilerin izlerini, fantezilerini bile, herhangi bir kaçış yolu olmadan benimsemelerini. Düşük hızda bile uzun süren tecrübeli oyuncular tarafından bile zorlukla kurtarılabilir.

 

 

Bir karar kesinlikle kalbe gerçekçilik sahip olanlar tarafından paylaşılan, ama bu bir simularcade oyun ile rahatlamak düşünenlerin ulaşamayacağı Man TT Isle yapar: bu sadece parça zorluk diğer motosiklet başlıkları içinde oyunu havale etmek oluyor zorluk tarafında, aynı zamanda Kylotonn’un daha iyi bir şekilde yönetebileceği bir dizi gelişim sorunu. Bunlardan ilki, düşük hızlarda bile, bisikletin genişlemesine veya yarışmasına yol açan bir yörünge hatası yapması durumunda, pilota verilen kontrol eksikliğidir. Bir duvar yıkıldığında veya bir kaldırıma dokunulduğunda harekete geçirilen yardımın türü ve yoğunluğundan bağımsız olarak, herhangi bir şekilde kesinlikle geri dönüşü olmayan bir özellik.

bu durumun etkilerinin çeşitli yeniden başladıktan sonra parçayı ezberlemek sözü veren başlangıç ​​kademeli olur TT yarışlarında hafifletilebilir, bu zorlukların yüksek düzeylerde nedeniyle küçük bir grup neredeyse geçilmez rakip tekerlek yarış için tekerlek olduğunu İyi bir robot gibi, bazı koparmalarda olduğu gibi yok olan düşmanlarımız, o zamana kadar elde edilen eğlenceyi çok çabuk mahvediyorlar. Rakipler hiçbir zaman tek başına hatalar yapmazlar ve bir grupta birbirlerine değinmezler, fakat hepsinden önemlisi, temaslara direnen oyuncudan çok daha çok ortaktırlar.

 

 

Eğer geleneksel yarışlar uygun değilse, TT testlerinde ve oyunun güçlü olduğu, özellikle de Snaefell Kursu ile uğraşırken, parkurun her santimini öğrenir. İki tür motosikletin hız yeteneklerinin sınırına kadar ne kadar zaman kazandıracağını bilen, her bir parçayı eklediğiniz her bir esneyi doğru bir şekilde asimile etmek için gerekli çabalar göz önüne alındığında, birkaç kişi için bir meydan okuma. hatasız bir tur yapmak Zaten mümkün bir başarıdır sadece, ama belki kubbeden görüntüsü üçyüz kere, ne zaman tıraş duvarlar ve sokak lambalarının, gerçekten yukarıda hayal kırıklığı duvarını aşmak için yöneten birkaç olanlar için pazarlık. Ve bunlar için, TT’de ustalaşmanın tatmin edici olması, genel oyun deneyiminin cezalandırılmasında belirleyici olan dış etkenlerle sınırlı olmasına rağmen, muazzam olacaktır.

Daha genel olarak, daha doğru bir test, oyunu yüksek seviyeli bir motosiklet simülatörü haline getirmiş olabilir. Rakip sürücülere ait AI’yı büyük ölçüde geliştiren ulaşılabilir bir hedef, fakat her şeyden önce ayar aşamasındaki bisiklet yönetimi ve eğriden çıkma, belki de oyuncuya kontrol kaybına hakim olmak için biraz daha fazla silah veriyor. Bu anlamda, yayların, yüksekliklerin ve dişli oranlarının çalışmasının karmaşıklığı arttıracağı ve hareket fiziğinin derinliğinin tam avantajına ulaşacağı bir kurulum bölümü. Aynı kategorideki çeşitli modellerin davranışlarını daha da çeşitlendirmek çok faydalı olabilirdi, ancak en yüksek hızı ve biraz farklı hızlanmaları hariç tutarsak, tüm bisikletler birbirine çok benzer.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!