-->
Tom Clancy’s Ghost Recon, 12 Nisan’dan İtibaren Ücretsiz Hafta Sonu Deneyimi

Tom Clancy Splinter Cell ‘den Sam Fisher, om Clancy’s Ghost Recon Wildlands’de Özel Bir Görev İçin Ghost Ekibine Katılıyor! TOM CLANCY’S GHOST RECON WILDLANDS, 2.yılını 12 Nisan’da tüm platformlarda ücretsiz hafta sonu deneyimi ile kutlayacak. Bugün Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands için ücretsiz olarak “Tom Clancy’s Splinter Cell” görevini sunacağını anons etti. Michael Ironside […]

10.04.2018 | ulasufuk

Tom Clancy Splinter Cell ‘den Sam Fisher, om Clancy’s Ghost Recon Wildlands’de Özel Bir Görev İçin Ghost Ekibine Katılıyor!

TOM CLANCY’S GHOST RECON WILDLANDS, 2.yılını 12 Nisan’da tüm platformlarda ücretsiz hafta sonu deneyimi ile kutlayacak.
Bugün Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands için ücretsiz olarak “Tom Clancy’s Splinter Cell” görevini sunacağını anons etti. Michael Ironside tarafından seslendirilen efsanevi karakter Sam Fisher da görevin içerisinde Special Operation I‘da yer alacak Bu eklenti, oyunun lansmanından sonra 2 yıl içinde yayınlanan ilk büyük içerik güncellemesi olma niteliğini taşıyor. Oyuncular, hafta sonu başlayacak bu özel crossover etkinliğinde Sam ile takım kurabilecekler.
10 Nisan, 2018’de tüm yeni jenerasyon konsollarda ve Windows Pc platformlarında!
12-15 Nisan tarihleri arasındaki ücretsiz hafta sonu boyunca oyuncular aynı zamanda Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands’in tüm bölümlerine erişim hakkına sahip olabilecekler. Free Weekend döneminde yeni gelen oyuncular Ghost War PvP mod, Predator görevi ve Special Operation I de dahil olmak üzere her şeye erişim imkanına sahip olacaklar.
10 Nisan’dan itibaren, Tom Clancy’nin Ghost Recon Wildlands ana oyununa dair yeni bir PvE görevi, özel kişiselleştirme öğeleri ve yeni bir Ghost War PvP sınıfı da dahil olmak üzere Ghost War PvP modu için, çok sayıda özel Tom Clancy Splinter Cell içeriği tanıtılacak. Oyuncular, Tom Clancy’s Splinter Cell casusluk serisinin ikonik karakteri Sam Fisher’ı oynamanın yanı sıra, O’na kimliğini gizleyerek tamamlamasını gerektiren yüksek riskli Bolivya görevinde de yardım etmeleri gerekecek.
Bu yeni, özel görev solo olarak ya da 4 kişilik co-op olarak Ghost’un daha once karşılaşılmamış derecedeki zorluğuyla deneyimlenebilecek. Gece gizlilik görevinde ise oyuncuların başarılı olmaları için ellerinde bulunan her şeyi kullanmaları gerekecek!

Ubisoft Kıdemli Uzmanı Nouredine Abboud, “Sam Fisher gibi hayali bir karakteri Tom Clancy’nin Ghost Recon Wildlands’a getirdiğimiz için için hepimiz çok heyecanlıyız” dedi. “Sam Fisher ile takım kurmak, Ghosts’un gizliliğini, zekasını ve taktiklerini ortaya koymayı gerektirecek… Oyuncularımızın bu yeni mücadeleyle yüzleştiklerindeki tepkilerini görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz!” dedi.
Görevi tamamladıktan sonra, oyuncular, yeni bir gece görüşü filtresi ve daha fazlasıyla Sam’in ikonik sonar gözlükleri gibi özel ürünlerle ödüllendirilecekler. Görev, oyun içinde kalmaya devam etse de, bu ödüller sadece Özel Mücadele 16 Mayıs 2018’de sona erene kadar mevcut olacaktır.
Zorlu mücadelenin tamamlanmasına yönelik ödüllere ek olarak, oyuncular Karambit Bıçak gibi, yeni özelleştirme öğeleri ve silahları içeren Splinter Cell Gear Pack; Splinter Cell® Blacklist® veya tamamen özelleştirilebilir SC 4000 prototip Splinter Cell saldırı tüfeği ile Ghost’larını daha da özelleştirebilir ve koruyabilirler.
Special Operation I aynı zamanda Ghost War kadrosunu 18 benzersiz sınıfa kadar genişletecek olan tüm PvP modlarında yeni bir saldırı sınıfı olan Echelon’u getirecektir. Echelon, Sam Fisher’ın Dördüncü Echelon takımının bir parçasıdır ve bu nedenle yüksek teknoloji ekipmanlarına ve ayrıca kısa mesafeli duvarların arkasındaki düşmanları görmesine ve rakip takım üzerinde taktik avantaj elde etmesine olanak veren ‘Sonar Darbe’ yeteneğine erişime sahiptir. Ghost War oyuncuları, yeni sınıfa geçiş için prestij puanlarını veya Year 2 Pass’i kullanarak erken erişim sağlayabilecekler.
Daha fazla bilgi için: www.ghostrecon.com/freeweekend sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!