-->
The Elder Scrolls Online Journey to Summerset Video Güncellemesi

Açık dünya oyunu ödüllü ZeniMax Online Studioları’nın sıradaki bölümü Summerset’i duyuran Bethesda Softworks, bu görkemli ve gizemli toprakları içeren bir video yayınladı. Summerset Adası’nın güzel ve geniş manzarasının ilk görünümünü kaçırmayın: https://youtu.be/gmjgU0yhYmk ESO: Summerset’te, oyuncular 1994 yılındaki The Elder Scrolls: Arena’dan bu yana ilk kez Yüksek Elflerin evini keşfedecek ve heyecan verici maceralar, uğursuz gölgeler […]

18.04.2018 | ulasufuk

Açık dünya oyunu ödüllü ZeniMax Online Studioları’nın sıradaki bölümü Summerset’i duyuran Bethesda Softworks, bu görkemli ve gizemli toprakları içeren bir video yayınladı.

Summerset Adası’nın güzel ve geniş manzarasının ilk görünümünü kaçırmayın: https://youtu.be/gmjgU0yhYmk

ESO: Summerset’te, oyuncular 1994 yılındaki The Elder Scrolls: Arena’dan bu yana ilk kez Yüksek Elflerin evini keşfedecek ve heyecan verici maceralar, uğursuz gölgeler ve daha önce hiç olmadığı kadar büyük bir bölgedeki muhteşem yerler ile dolu yepyeni araziler keşfedecekler. Epik bir ana hikaye, yeni yetenekler, geri dönen kötüler ve çok daha fazlası ile ESO: Summerset kaçırılmaması gereken bir macera!
Tarihte ilk defa, Kraliçe Ayrenn’ın kararıyla, Summerset Adası dış dünyaya açıldı. Yeni gelenler; yemyeşil ormanı, tropik lagünleri ve eski mercan mağaralarını, bu yeni bölgede geçen yılki Morrowind bölümünden bile daha geniş bir alanda keşfedebilirler. Yeni beceriler ve güçlü yetenekler için Atraeum Adası’ndaki gizemli Psijic Düzeni’ni araştırın. Maceracılar, Summerset’in en yüksek zirvesi olan Cloudrest şehrine tırmanabilecek ve 12 kişilik zorlu bir yarışmada düşmanlarla mücadele edecekler.
Elder Scrolls Online: Summerset, 21 Mayıs’ta PC / Mac’e ve 5 Haziran’da Xbox One’a ve PlayStation 4’e geliyor.
Ön satış ile alacağınız ESO: Summerset ile; Queen’s Bounty Pack bonus ödülüne, ESO base oyununa ve geçen yılın Morrowind Chapter’ına (sadece dijital ön alımlar – koşullar geçerlidir) hemen erişim hakkı kazanın.
ESO: Summerset hakkında daha fazla bilgi için, oyunun resmi sitesini www.elderscrollsonline.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!