-->
NVIDIA, GPU Mükemmeliyet Merkezleri’ni Oyuncuları da Kapsayacak Şekilde Genişletiyor

NVIDIA Akademik Programı, dünya çapındaki üniversitelerde profesör ve araştırmacılarla çalışmaya ve işbirliği yapmaya devam ediyor. Son teknoloji yeniliklere ilham vermenin, öğretim ve araştırma deneyimini geliştirerek değer katmanın yeni yollarını bulmayı amaçlayan NVIDIA, bu doğrultuda çeşitli girişimler ve programlar aracılığıyla çalışmaya devam ediyor. Bu alanın önemi, NVIDIA’nın İspanya, Çin, Hindistan ve ABD dahil olmak üzere dünyanın […]

01.04.2018 | ulasufuk

NVIDIA Akademik Programı, dünya çapındaki üniversitelerde profesör ve araştırmacılarla çalışmaya ve işbirliği yapmaya devam ediyor. Son teknoloji yeniliklere ilham vermenin, öğretim ve araştırma deneyimini geliştirerek değer katmanın yeni yollarını bulmayı amaçlayan NVIDIA, bu doğrultuda çeşitli girişimler ve programlar aracılığıyla çalışmaya devam ediyor. Bu alanın önemi, NVIDIA’nın İspanya, Çin, Hindistan ve ABD dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanında bulunan GPU Mükemmeliyet Merkezleri ile göze çarpıyor.

Geleneksel olarak akademik çalışmaları, CUDA ve yapay zekâ üzerine olan NVIDIA, GPU Mükemmeliyet merkezlerini, yeni GeForce® Oyun Akademisi ile genişletiyor. Aday öğrenciler, Donanım Çalışmaları, E-spor Yönetimi ve Gameosophy dalları arasından seçim yaparak, geleceğin oyun kavramını tanımlayan geliştiriciler arasında yer alacaklar.

Gelecek ay başlayacak 15’ten fazla online dersin yanı sıra Kentsel Çalışmalar ve Planlama, Oyunda AI’nın Geleceği ve Çevrimiçi Dilbilim gibi çeşitli ilgi çekici konuları kapsayan birçok kursun bu yılın sonunda açılması planlanıyor. Programa ücretsiz olarak kayıt olabilen öğrenciler, eğitim sonrasında tanınmış yüksekokullara ve üniversitelere transfer için uygun akreditasyona sahip oluyor.

İlk ders kataloğunu kontrol etmek için: www.geforce.com/academy

Resmi Akademi duyuruları: https://youtu.be/zS4E21obBtg

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!