-->
Masters of Anima İnceleme

Sonunda sınavlarınızı tamamladınız ve şimdi tamamen kalifiye oldunuz. Bu günkü tek sorun, büyük bir kötü şeyin ortaya çıkması ve nişanlınızı birden fazla bölüme ayırmasıydı. Eminim hepimizin başına gelen bir şey olduğu için ilişki kurabilirsiniz, bu yüzden bir oyunda oynamak biraz sinir bozucu hissedebilir. Hayır, bekle, bu pek doğru görünmüyor. Bununla birlikte, yukarıdakilerin hepsi doğrudur, çünkü […]

16.04.2018 | ulasufuk

Sonunda sınavlarınızı tamamladınız ve şimdi tamamen kalifiye oldunuz. Bu günkü tek sorun, büyük bir kötü şeyin ortaya çıkması ve nişanlınızı birden fazla bölüme ayırmasıydı. Eminim hepimizin başına gelen bir şey olduğu için ilişki kurabilirsiniz, bu yüzden bir oyunda oynamak biraz sinir bozucu hissedebilir. Hayır, bekle, bu pek doğru görünmüyor.

Bununla birlikte, yukarıdakilerin hepsi doğrudur, çünkü nişanlısını kurtarmak için bir arayış içinde olan Otto olarak adlandırdığınız muhteşem eğlenceli Shaper için. Dünyayı bu süreçte kurtarmaya son verebilir, ama Otto’nun umduğu tek şey, partnerini kurtarmasıdır. Gerçek şu ki, eğer Otto ayrıldıysa daha iyi olurdu, çünkü Ana sizden daha iyi. O, dünyanın en güçlü Shaper’idir ve sadece kalifiye bir Shaper (ve daha çoğunda bir yaşta) olduğunuza göre, dünyayı zar zor hayal edebileceğiniz enerjiden çıkartabiliyor.

 

 

Anima’yı Spark dünyasında çok fazla şey yapmak için kullanabilirsiniz ve her seviyede herhangi bir yol yapmak için bunu göz önünde bulundurmanız gerekir. Yapabileceğin en önemli şey, tekliflerini yapmak için gardiyanları, küçük Pikmin tarzı ordunu çağırmak. Her tip koruyucu, hem savaşta hem de bulmaca çözme konusunda farklı bir amaca hizmet eder. Neyse ki bunu istemediyseniz, onları istemez ve Anima’da yaratmanın maliyetini geri ödeyebilirsiniz. Her birinin yetenekleri büyük ölçüde değişir; savaşta Koruyucular düşmanları sersemletebilir ve seviyeler boyunca seyahat ederken ağır nesnelerin etrafında hareket edebilirler. Komutanlar da emirlerinizi savaştaki birimlerinize taşıyabilir ve hayatınız için savaşmadığınız zamanlarda yerden nesneleri çekebilir.

 

 

Büyük düşman saldırılarına işaret edildiği için, ya savaşları hem stratejinin hem de hızlı tepkilerin kullanılmasını gerektirir, böylece birimlerinizi hareket ettirerek ya da bunları değiştirerek bunlardan kaçınabilirsiniz. Otto da saldırabilir, ancak Muhafızların olmadan erken savaşların bazılarını kazanabilirsiniz ancak bu kolay değildir. Dövüştüğünüz Golemlerin dikkat etmesi gereken iki çubuk var, biri sağlık, diğeri öfke. Öfke barının boşalması durumunda Golem’in patlaması ve muhtemelen hem siz hem de velilerinizi katletmesi gibi büyük bir sıkıntı içinde olursunuz. Neyse ki, eğer ölürseniz, normalde sizi öldüren düşmandan hemen önce yeniden başladığınız ve şimdi başarılı olmanız için gereken stratejiyi daha iyi anlayacağınız anlamına gelen düzenli kontrol noktaları vardır.

 

 
Daha sert Golems için özel stratejiler çalışmak inanılmaz derecede ödüllendirici ve başarılı girişimleriniz birkaç dakika önce neden bu kadar zor olduğunu merak edeceksiniz. Karanlık Ruhlar gibi bir oyun gibi aynı oyuncu ilerleyişine sahiptir ve Otto seviyelerini yaparken, en önemli şey kendi beceri düzeyinizdir. Özel saldırıları ne zaman kullanacağınızı, hangi birimlerin kullanıldığını, ne zaman ne zaman toplanacağınızı ve ne zaman saldırılacağınızı öğrenmek, oyunun size verdiği pratikle gelen her şeydir. Yeni yetenekler ve Muhafızlar, oyunda ne ezici ne de hamilelik yapan ve ilerlemeyi inanılmaz derecede zevkli ve ödüllendirici bir hızla gerçekleştiriyorlar.

 

 
Anima’nın ustaları oynamak çok eğlenceli. Savaş ve bulmacalar hem zorlayıcı hem de hikaye boyunca ilerlerken öğrenmenizi sağlıyor. Karakterlerin kendileri inanılmaz derecede iyi yazılmış ve caziptir, bölgesel aksanlarla oyunun hissine çok fazla cazibe katmaktadır. Kontroller ilk başta biraz karmaşık olsa da, onları bir kez ustalaştırdıktan sonra inanılmaz bir şey hissediyorlar, hiçbir şeyden ötürü, saldırıyı atlatmaya karar verdikten sonra yeni bir grup birimi çağırıyorlar. Oyunun pacing zamanlarında biraz rahatsız edici olmasına rağmen, Masters of Anima sağlam bir formül alır ve tamamen kendi, harika, varlıklı bir şey sunmak için kendi bükümünü ekler.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!