-->
Fishing Strike Oyunu Dünyanın Her Ülkesinde Oynamaya Açıldı

1 milyondan fazla oyuncunun erken kayıt yaptığı yeni balıkçılık oyunu Fishin Strike, 251 ülkede oynanmaya başladı, oyunu tüm dünyada Apple App Store ve Google Play üzerinden indirmek mümkün. Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun firması olan Netmarble Corporation, 12 Nisan’da mobil cihazlar için ürettikleri yeni balıkçılık oyunu Fishing Strike’ı 251 ülkede Apple App Store […]

13.04.2018 | ulasufuk

1 milyondan fazla oyuncunun erken kayıt yaptığı yeni balıkçılık oyunu Fishin Strike, 251 ülkede oynanmaya başladı, oyunu tüm dünyada Apple App Store ve Google Play üzerinden indirmek mümkün.

Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun firması olan Netmarble Corporation, 12 Nisan’da mobil cihazlar için ürettikleri yeni balıkçılık oyunu Fishing Strike’ı 251 ülkede Apple App Store ve Google Play üstünden piyasaya süreceğini açıkladı.

Wemade Plus tarafından geliştirilen ve Netmarble tarafından yayınlanan Fishing Strike, oyunculara dünyanın her yerini dolaşma ve en iyi balıkları yakalamak için olta atma imkânı vererek yepyeni bir balık avlama deneyimi sunuyor.

Şubat ayında duyurulmasından sonra 1 milyondan fazla oyuncunun ön kayıt yaptırdığı Fishing Strike, yakalanabilecek 500 türde balık, aralarından seçim yapılabilecek 30 avcı, araştırılabilecek 6 farklı bölge ve çeşitli oyun modları içeriyor.

Fishing Strike oyununda temiz sularda balık avlamak için eşsiz bir Smart View sistemi ile desteklenen, böylece oyuncular avlamak istedikleri balıkları seçmesine olanak verecek dinamik su altı görüntüleri bulunmakta. Her avcının balık avlarken kullanabileceği ve çeşitli deniz yaratıkları ile stratejik ve eğlenceli savaşlar yapmalarına olanak verecek özel yetenekleri de bulunuyor.

Oyun ayrıca oyuncuların, yakaladıkları balıkları kendi akvaryumlarında 360 derece kamera açılarıyla görmenin tadını çıkarmalarına ve mobil cihazlarının kameralarıyla balıklarını gerçek dünyada çekecekleri şeylere dahil etmelerini sağlayan sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik görüntüleme modlarını da destekliyor. Oyun, ayrıca her balık için yapay zeka teknolojisini uygulayarak akvaryumdaki her farklı türden balığın davranışlarının değişmesini ve gerçek dünyadaki beslenme zinciri yapısına göre etkilenmelerini sağlıyor.

Netmarble’ın Bölge Direktörü Byung-jin Oh, “Fishing Strike, ekstra gerçekçi özellikleri ve balıklarla yapılan dinamik savaşları sayesinde dünyanın her yerindeki oyunculara yeni balıkçılık deneyimleri yaşatacak” dedi. “Oyuncuların dünyanın en iyi avcıları olmak için atacakları oltaları, yemleri ve avlayacakları balıklardan duyacakları heyecanı görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Netmarble, Fishing Strike’ın yayınlanmasını kutlamak için 25 Nisan günü oyuna giriş yapan oyunculara bol bol oyun için malzemesi vereceği bir oyun içi etkinliği düzenleyecek. Fishing Strike hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen www.facebook.com/fishingstrikeEn/ adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!