-->
Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde BAUSuperMassive’den Bir İlk

League of Legends 2018 Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 6 hafta geride kalırken, çıktığı 19 maçın 19’undan da galibiyetle ayrılan BAUSuperMassive, dünyanın önde gelen espor takımlarından Fnatic’in 18 maçlık galibiyet serisini geçerek bir ilke imza attı. 2015 yılından beri hiçbir takımın ulaşamadığı galibiyet sayısına ulaşan BAUSuperMassive, önemli bir başarı grafiği yakaladı. Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 6. […]

01.03.2018 | ulasufuk

League of Legends 2018 Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 6 hafta geride kalırken, çıktığı 19 maçın 19’undan da galibiyetle ayrılan BAUSuperMassive, dünyanın önde gelen espor takımlarından Fnatic’in 18 maçlık galibiyet serisini geçerek bir ilke imza attı. 2015 yılından beri hiçbir takımın ulaşamadığı galibiyet sayısına ulaşan BAUSuperMassive, önemli bir başarı grafiği yakaladı.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 6. hafta karşılaşmaları sona ererken BAUSuperMassive’in ligdeki namağlup liderliği devam etti. Ligde çıktığı 19 maçın tamamını kazanan ekip, 18 maç üzerinden oynanan EU LCS sezonunu namağlup bitiren Fnatic’in galibiyet sayısını geçmeyi başardı.

Zirvenin en yakın takipçisi Royal Bandits e-sports bu haftayı kayıpsız geçerek yükselişini sürdürdü ve toplam 14 galibiyetle 2’inci sıradaki yerini korudu. Bu sene ligde istediği performansı gösteremeyen son şampiyon 1907 Fenerbahçe Espor’un da kayıpsız geçirdiği haftada 3’üncülük yarışı kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 1907 Fenerbahçe Espor hanesine yazdırdığı 10 galibiyetle avantaj elde ederken, Dark Passage.Dominos ekibi 9, Team AURORA ve YouthCREW ekipleri ise aldıkları 8 galibiyetle zirveyi zorlayan diğer takımlar oldu.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 7. hafta karşılaşmaları 3 Mart Cumartesi günü 15.00’dan itibaren devam edecek.

Maçlar Twitch ve YouTube Üzerinden Canlı Yayınlanıyor

Mevsimin tüm karşılaşmalarını League of Legends’ın Twitch (http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish) ve YouTube (http://www.youtube.com/LoLespor) kanallarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Detaylı Şampiyonluk Ligi 2018 Kış Mevsimi fikstürünü https://tr.lolesports.com/tr/makaleler/sl-2018-kis-mevsimi-fiksturu adresinde bulabilirsiniz.



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.