-->
Virtuix Omni CEO’su Jan Goetgeluk Monster Notebook Mağazasındaydı

Sanal gerçeklik deneyimini farklı bir boyuta taşıyan platformun kurucusu Jan Goetgeluk Virtuix Omni’nin gördüğü ilgiden memnun Kullanıcılarına adeta oyunun içinde olduklarını hissettiren Virtuix Omni’yi geçtiğimiz haftalarda mağazasında oyunseverlerin kullanımına sunan Monster Notebook, bu muhteşem platformu ortaya çıkaran Jan Goetgeluk’u mağazasında ağırladı. Mart ayının başında Monster’ın Kadıköy’deki mağazasında tüm oyun meraklılarının kullanımına sunulan Virtuix Omni, ziyaretçilerden […]

27.03.2018 | ulasufuk

Sanal gerçeklik deneyimini farklı bir boyuta taşıyan platformun kurucusu Jan Goetgeluk Virtuix Omni’nin gördüğü ilgiden memnun


Kullanıcılarına adeta oyunun içinde olduklarını hissettiren Virtuix Omni’yi geçtiğimiz haftalarda mağazasında oyunseverlerin kullanımına sunan Monster Notebook, bu muhteşem platformu ortaya çıkaran Jan Goetgeluk’u mağazasında ağırladı.

Mart ayının başında Monster’ın Kadıköy’deki mağazasında tüm oyun meraklılarının kullanımına sunulan Virtuix Omni, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Virtuix Omni CEO’su Jan Goetgeluk da bu ilgiyi yerinde görmek için Monster Notebook’un Kadıköy’deki mağazasını ziyaret etti. Virtuix Omni’nin Türkiye’deki oyunseverlerden gördüğü ilgi karşısında sevincini dile getiren Goetgeluk, VR platformlara ilgi duyan herkesi cihazı denemeye davet etti.

Virtiux Omni, oyuncuların özel bir platform üzerinde fiziksel olarak yaptıkları koşma, dönme, eğilme gibi hareketleri herhangi bir oyun kontrolcüsü kullanmadan doğrudan oyuna aktaran bir cihaz. Virtuix Omni’nin bu özelliği onu sanal gerçeklik başlıkları ile kullanmak için ideal bir platform haline getiriyor. Monster Notebook, oyun deneyimini çok gerçekçi bir hale getiren bu muhteşem platformu deneme şansını Kadıköy’deki mağazasını ziyaret eden herkese ücretsiz olarak sunuyor.

Jan Goetgeluk’a ziyaretinde eşlik eden, markanın Türkiye’deki distribütörü Ortombo’nun Kurucusu ve CEO’su Mustafa Gemici hislerini şu sözlerle dile getirdi, “Ülkemizde oyun notebook’ları konusunda şüphesiz lider olan gururumuz ve yerli markamız Monster Notebook ile birlikte oyun sektöründe en gelişmiş donanım ve teknolojileri ülkemize getiren Ortombo’nun birlikteliği sektöre çok olumlu katkı sağlayacaktır. En iyi oyun ekipmanlarını, en güçlü notebooklar ile bir araya getirerek Monster mağazalarını ziyaret eden oyunseverlerin en üst seviye deneyimleri yaşayabilmesi için elimizden geleni yapacağız.

Monster’ın Kadıköy’deki mağazasını ziyaret eden oyuncular Virtuix Omni ile birlikte mağazadaki VR Ready gaming notebook modellerini de deneyebilirler. Monster’ın yüksek performanslı oyun bilgisayarları hakkında daha fazla bilgi edinmek için https://www.monsternotebook.com.tr/ adresini ziyaret edin.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!