-->
Titan Quest İnceleme

Yüzünde, bir Diablo tarzı, hack ve eğik çizgi RPG, eski bir mitolojik ayar içine itme fikri cazip olanıdır; Yaramaz tanrılar, ürkütücü canavarlar, fantastik ayarlar ve hatta daha fantastik yağma imkanlarının çokluğu, Blizzard’ın gün içinde yarattığı alt-tür için yapılmış gibi görünüyor. Temel düzeyde Titan Quest bu öneriyi yerine getiriyor, ancak bir dizi sorun ve eksiklik, şimdiden […]

26.03.2018 | ulasufuk

Yüzünde, bir Diablo tarzı, hack ve eğik çizgi RPG, eski bir mitolojik ayar içine itme fikri cazip olanıdır; Yaramaz tanrılar, ürkütücü canavarlar, fantastik ayarlar ve hatta daha fantastik yağma imkanlarının çokluğu, Blizzard’ın gün içinde yarattığı alt-tür için yapılmış gibi görünüyor. Temel düzeyde Titan Quest bu öneriyi yerine getiriyor, ancak bir dizi sorun ve eksiklik, şimdiden kayda değer girişlerle dolu bir türün üst kademesine ulaşmasını engellemeye çalışıyor.

İlk kez 2006 yılında PC’nin sislerinde yeniden piyasaya sürülen Titan Quest, PS4 ve PS4 Pro’nun ilk çıkışı için yepyeni bir kat boya aldı. Artırılmış çözünürlük, yeni doku çalışması ve DualShock 4 kontrol ünitesinden faydalanmak için yeniden işlenmiş bir arayüzle, Kara Orman Oyunlarının limandan sorumlu geliştiricisinin, Titan Quest’in Sony’ye çok iyi çalışması için çaba sarf ettiğini söylemek doğru olur. ev konsolu.

Bir hack ve kesişme meselesi olan Titan Quest, haritanın etrafında dolaşmak, canavarları yapıştırmak, görevlerini tamamlamak ve tabii ki bütün bu harika yağmalarını toplamak için başka oyuncudan birazcık sorar. Bu aynı zamanda bu ayarın da zorlayıcı olduğu anlamına gelmez, Titan Quest’in antik Yunan, Asya ve Mısır etkilerinin genişliğini kapsayan çeşitli canavarlara dayak atma fikriyle ilgi çekicidir. Oyunun kapsadığı ayarlar tartışmasız güçlü yanlarından biridir.

 

 

Ancak işler parçalanmaya başladığında, hemen hemen her yerdedir. En üstte, PS4’teki Titan Quest ile ilgili ilk sıradaki şey, sadece çevrimiçi çoklu oyuncu oyununu desteklemesi ve kanepeye dayalı kooperatif oyununu değil; Diablo III’ün ve aynı ilkenin diğer oyunlarının böyle basit ama aynı derecede çekici bir özelliği içerdiğini düşündüğünüzde korkunç derecede göze çarpan bir gözetim.

Titan Quest’teki görsellere, oyunun PS4 sürümü için çözünürlük ve doku detaylarında büyük bir yumru verildi.

Çok oyunculu işlevselliği bir kenara bırakmamakla birlikte, bu remaster’a harcanan çaba övgüye değerdir, aynı şekilde büyük ölçüde dengesiz bir çaba olmaya devam etmektedir. 2006’da geri çekilmiş cutscenes, şimdi oldukça düzgün görünüyordu, artık 4K TV’de piksel sayısının dört katına kadar üflenirken, HD ekran üzerinde ayrıntılı, tıknaz ve detaysız görünüyorsun.

 

 

PS4’e dönüştürme ile ilgili bir başka sorun ise, soru metninin sunulma şeklidir. Görüyorsunuz, NPC’lerle konuştuğunuzda, büyük bir ‘metin kutusu kendi başlarının üstünde tezahür eder ve metin eldeki görevi detaylandırarak üzerine kaydırmaya başlar, Sorun şu ki, metin basitçe yavaş yavaş ilerler ve daha da kötüsüdür. Herşeyi hızlandırmak için bir yol yok.

Bunun ötesinde, PS4’e yapılan atılımın da onunla birlikte birtakım performans sorunları da beraberinde getirdiği görülüyor. Başlangıçta, ekran düşmanlarla doluyken, büyü efektleri çıkıyor ya da oyuncu tüm bunları yaparken yakınlaştırmaya ya da çıkarmaya karar verirse, çerçeve çizgisi kesinlikle düşüyor. Yeni bir boya katıyla bile, hala oldukça tarihli bir oyun için, bu performans sorunlarını gerçekten haklı çıkarmanın bir yolu yoktur.

 

 

Muhtemelen, Titan Quest ile en büyük sorun olsa da, olması gerektiği kadar duyarlı değil. Analog çubuğun hızlıca eğilmesi, bu gerçeği teyit etmek için yeterlidir, çünkü kahramanınız çalışır ve çubuğu çıkardıktan sonra biraz daha uzun süre çalışmaya devam eder – iyi bir şey değil. Aynı şekilde, muharebe aynı şekilde kusurlu ve tatminsizdir, hem Diablo III’ün (yoğun durumlarda kimin istediğini hedeflemeyi zorlaştıran sefil bir otomatik hedefleme sistemi kullanılır) hem de çatırdayan melodisinin tanıdık ağırlığının eksikliğinden yoksundur. savaşlar.

Ayrıca, kutu, varil, sandık, tencere ve Diablo III ve Victor Vran gibi oyunlarda bulabileceğimiz herhangi bir şey hakkında sürekli bir diyet uygulayan millet, buradaki hayal kırıklığına uğrayacaktır. Saldırı her alanı dolduran çeşitli düşmanlardır ve tam anlamıyla başka bir şey değildir.

 

 

Sonuçta, ve orijinal sürümünde oyunun içinde pişirilen son sayının istisnası dışında, bu sorunların birçoğu, birisinin çok geride kalacağını umduğu bir güncelleme sonrası yamasıyla ele alınabilir. Flipside, eğer siz ve başka bir PS4 sahibi arkadaşın Titan Quest’in bir kopyasına sahipseniz, Diablo aromalı Yunan mitolojisi zindanının sürünmesi ve Titan Quest’in sayısız beceri ağaçları, yağma ve gargantuan kampanyasıyla saatler süren tüm saatler Kaslı ve uzun ömürlü bir teklif oluşturmak için.

Sadece tüm konseptin daha iyi bir şekilde yürütülemediği bir utançtır, çünkü tüm dürüstlükte, Diablo şablonunda antik, mitolojik bir yaklaşım fikri zorlayıcıdır. Şu anki durumunda olduğu gibi, Diablo III, Victor Vran ve Wolves of Midgard gibi isimlerin yanına koyarak, Titan Quest’i hayatta kalamayacak karşılaştırmalar yapıyoruz ve muhtemelen muhtemelen bu türden örneklerden birini almalısınız. Bu oyun yerine daha önce belirtilen trio.



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.