-->
Star Trek Online ve Mixed Dimensions’ın 3B Baskılı Özel Yapım Yıldız Gemileri Adresinize Sıçrama Yapıyor

Kaptanlar Oyun’daki Yıldız Gemilerinin El Yapımı Reçine Modellerini Artık Sipariş Edebilir Önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe ile Cryptic Studios bugün, Star Trek Online’ın 3B yıldız gemisi baskılarının satışa çıktığını duyurdu. San Francisco menşeli integral gerçeklik firması Mixed Dimensions aracılığıyla oyuncular, meşhur Star Trek oyununun PC versiyonuna giriş yapıp gözde gemilerinin özel yapım […]

17.03.2018 | ulasufuk

Kaptanlar Oyun’daki Yıldız Gemilerinin El Yapımı Reçine Modellerini Artık Sipariş Edebilir

Önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe ile Cryptic Studios bugün, Star Trek Online’ın 3B yıldız gemisi baskılarının satışa çıktığını duyurdu. San Francisco menşeli integral gerçeklik firması Mixed Dimensions aracılığıyla oyuncular, meşhur Star Trek oyununun PC versiyonuna giriş yapıp gözde gemilerinin özel yapım 3B baskılı modellerini sipariş edebilir. Bu el yapımı reçine yıldız gemisi modelleri, özelleştirme tercihleri ve ebadına göre değişmek üzere 200 $’dan başlayan fiyatlarla dünyanın neredeyse her yerine gönderilebiliyor.

Star Trek Online’ın yeni yıldız gemisi modellerinin yüksek çözünürlüklü fotoğrafları için: https://perfectworld.box.com/v/STO3DPrintingLaunch

CBS’in resmi lisans sahibi olduğu Star Trek Online, oyunculara kaptan olup meşhur Star Trek evrenini keşfetme olanağı sunan tek ücretsiz MMORPG’dir. Şu anda Birleşik Gezegenler Federasyonu, Klingon Savunma Kuvvetleri ve Romulan İmparatorluğu fraksiyonlarının toplamı 500’ü aşan sayıda gemisi oyunda mevcut. Bunların birçoğu markanın en popüler filmlerinden ve TV dizilerinden alındı. Star Trek Online’ın üst düzey gemi düzenleyicisi, kaptanların kendi gemilerini özelleştirmesi için pek çok seçenek sunuyor. Kaptanlar kendi gemi isimlerini ve sicil numaralarını belirleyebilir, çeşitli renkler ve kalkan görünümleri arasından seçim yapabilir, ayrıca, kaporta veya uçan daire gibi gemi bölümleri ekleyebilir.

Bugünden itibaren Star Trek Online oyuncuları bu yıldız gemilerini, Mixed Dimension’ın yeni GamePrint teknolojisiyle hayata geçirebilir. GamePrint, firmanın tescilli 3B baskı çözümüyle usta sanatçılardan oluşan bir ekibin zanaatını birleştiriyor. Star Trek Online’ın PC versiyonunda gemilerini özelleştirdikten sonra oyuncular, gemi tasarımlarını doğrudan GamePrint web sitesine yükleme seçeneğiyle karşılaşacak. Burada modellerini üç farklı şekilde satın alabilirler:

  • Koleksiyon Versiyonu
    • Taban Fiyat: $350
    • Kaptanlar firmanın usta sanatçılarından birine, yıldız gemilerinin yüksek kaliteli, tamamen renkli reçine modellerini elle boyatabilir. Boyamaya gölgelendirme dahildir. Her bir gemi için olağanüstü özen ve beceri gösterilir.
  • Tek Renkli Versiyon
    • Taban Fiyat: $225
    • Oyuncular yıldız gemilerinin 3D baskılı modelini, gümüş, altın, bronz ya da siyah renge boyanmış olarak sipariş edebilir. Bu model cilalı, parlatılmış ve teşhire hazır haldedir.
  • Renksiz Versiyon
    • Taban Fiyat: $200
    • Model boyacıları ve hobiciler gözde yıldız gemilerinin renksiz, astar kaplanmış ve boyanmaya uygun modellerini sipariş edebilir.

*Her üç seçeneğin de bedelinin gemi ebadına ve özelleştirme tercihlerine göre değişebileceğini lütfen dikkate alın. Tüm yıldız gemileri özel olarak paketlenecek ve Star Trek Online logolu bir teşhir standıyla gönderilecektir. Fiyatlarımıza vergi dahil değildir.

Özelleştirilmiş her yıldız gemisi ayrı ayrı üretilip boyandığı için bu gemiler sadece 100’lük partiler halinde üretilecek. Mixed Dimensions’a sipariş verdiklerinde, gemilerinin tahmini üretim ve teslimat süresi oyunculara bildirilecek. Buna ek olarak, modelleri basıldığında ve boyandığında haber vermek için kaptanlara gemilerinin güncel fotoğrafları anbean gönderilecek. Bazı yıldız gemileri bu programa dahil edilmeyecek. 3B baskısı yapılmayacak olan gemilerin tam listesi için lütfen Star Trek Online’ın blog’unu ziyaret edin.

Mixed Dimensions, Star Trek Online’ın PC versiyonunu oynamayanlar için oyundaki en popüler yıldız gemilerinin tamamlanmış modellerini sunacak. Bu elle boyanmış yıldız gemisi modelleri yakında satışa çıkacak.

Kuzey Amerika’nın çoğu, Avrupa Birliği, Avusturalya, Brezilya ve bazı başka bölgelere teslimat sağlamaktayız. Uluslararası kısıtlamalardan ötürü teslimat yapılamayan ülkelerin tam listesi için lütfen Mixed Dimensions’ın SSS bölümünü ziyaret edin. Buna ek olarak, ABD dışından sipariş verenler bölgelerinin yasaları gereği vergiye tabi tutulabilir.

Star Trek Online’ın yıldız gemisi modellerinin lansmanı şerefine, Mixed Dimensions sınırlı bir süre için tanıtım fiyatlarıyla satış yapacak. Ayrıntılı bilgi için lütfen www.mixeddimensions.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!