-->
Star Trek Online, Deep Space Nine Temalı Genişleme Paketiyle Yıldızların Çok Ötelerine Yola Çıkıyor

PC Güncellemesiyle Kaptanlar Hur’q’a Karşı DS9 Mürettebatıyla Birlikte Savaşıyor Önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe ve Cryptic Studios bugün, Star Trek Online’ın dördüncü büyük genişleme paketi olan Victory is Life’ın 2018 Haziran’ında PC’ye, ileri bir tarihte de konsollara çıkacağını duyurdu. Ücretsiz MMORPG, oyuncuların kendi gemilerinin kaptanlığını bizzat yaparak uzayın derinlerinde yolculuk yapmalarını, bu […]

22.03.2018 | ulasufuk

PC Güncellemesiyle Kaptanlar Hur’q’a Karşı DS9 Mürettebatıyla Birlikte Savaşıyor

Önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe ve Cryptic Studios bugün, Star Trek Online’ın dördüncü büyük genişleme paketi olan Victory is Life’ın 2018 Haziran’ında PC’ye, ileri bir tarihte de konsollara çıkacağını duyurdu. Ücretsiz MMORPG, oyuncuların kendi gemilerinin kaptanlığını bizzat yaparak uzayın derinlerinde yolculuk yapmalarını, bu sırada Star Trek’in en popüler TV dizilerinden ve filmlerinden çıkan bölümlerden oluşan içeriği keşfetmelerini sağlıyor. Oyunun en yeni genişleme paketi Victory is Life, yakınlarda 25. yıldönümünü kutlayan klasik TV dizisi Star Trek: Deep Space Nine’dan uyarlandı. Kaptanlar oynanabilir yeni fraksiyon Jem’Hadar’ı keşfedecek ve altı yeni bölümü tecrübe edecek. Bölümlerde Deep Space Nine mürettebatı dizinin asıl aktörleri tarafından seslendirildi. Quark (Armin Shimerman), Odo (René Auberjonois), Kira Nerys (Nana Visitor), Martok (J.G. Hertzler) ve birkaç başka tanıdık figür bunlar arasında.

Star Trek Online: Victory is Life’ın basın içerikleri buradan indirilebilir: https://perfectworld.box.com/v/STOViLAnnounce

Video: https://www.youtube.com/watch?v=QGj62IPvAtM

Star Trek Online baş yapımcısı Stephen Ricossa açıklamasında: “Deep Space Nine’ı anmak için, bunca takipçinin hayran olduğu karakterleri Star Trek Online‘da yeniden canlandırmak ve bu özel kastı bir araya getirmekten daha iyi bir yol düşünülemezdi. Yeni genişleme paketimiz, önemli sosyal meselelere cesurca değinen ve bütün bir Star Trek tutkunu neslinde kalıcı etki bırakmış TV dizisine saygı duruşunda bulunuyor.” ifadelerinde bulundu.

Victory is Life, Star Trek Online Kaptanlarını ilk kez gama kuadrantına götürüyor. Kaptanlar burada Deep Space Nine’ın kalıntılarını bulacaklar. Oyunun son öne çıkan bölümü “Scylla and Charibdis”te, İttifak’ın kısa süre önce tanıştığı yeni düşmanı Hur’q, efsanevi uzay istasyonuna ağır hasar vermişti. Oyuncular şimdi Deep Space Nine’ın özverili mürettebatıyla birlikte çalışarak galaksiyi bir başka kahredici saldırıdan korumak için bir yol bulmalı.

Star Trek Online’ın yeni PC genişleme paketiyle oyuncular, Star Trek: Deep Space Nine’da rol alan asıl aktörlerin seslendirdiği karakterleri içeren altı yeni bölümü keşfedecekler. Tutkunların gözdeleri olan Ferengi Girişimci Quark (Armin Shimerman), Changeling Güvenlik Şefi Odo (René Auberjonois), Yıldız Filosu Subayı Kira Nerys (Nana Visitor) ve Klingon General Martok’un (J.G. Hertzler) yanı sıra Star Trek Online’ın Facebook ve Twitter sayfalarında açıklanacak olan altı başka karakter de bu bölümlerde yer alacak.

İlk kez olarak oyuncular Star Trek Online’ı, Dominion’un genetiği değiştirilmiş askerleri olan Jem’Hadar’ın gözlerinden tecrübe edecek. Bu yepyeni oynanabilir fraksiyon çeşitli tamamlanmış Reputation’lar, Specialization Tree’leri, Duty Officer track’leri ve R&D progress’leri ile seviye 60’da başlayacak.

Victory is Life ile ayrıca seviye tavanı 65’e yükseliyor; yeni bir queue added progression system’i ve tamamen yeni bir Sector Battlezone’u oyuna ekleniyor. Yeni bir oynanış özelliği olan Sector Battlezone’da oyuncular Gama Kuadrantını kurtarmak için yıldızlar arasındaki bir savaşa katılıyor. Victory is Life ile oyuna eklenen ek özellikler lansman sırasında açıklanacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!