-->
Sades’ten Fiyat/Performans Canavarı 3 Oyuncu Kulaklığı

Şubat ayında Türkiye piyasasına giren oyun aksesuarı üreticisi Sades’in geniş ürün skalası içerisinde yer alan gaming kulaklıkları, performans özellikleri ve etkileyici kullanıcı deneyimiyle dikkat çekiyor Günümüzde oyun içindeki hissi verebilmek için özel olarak üretilen oyun kulaklıkları, gamer’lar için vazgeçilmez birer oyun ekipmanı haline geldi. Son birkaç yıldır oyunların ses tasarımlarının büyük bir evrim geçirdiğini düşünürsek, […]

06.03.2018 | ulasufuk

Şubat ayında Türkiye piyasasına giren oyun aksesuarı üreticisi Sades’in geniş ürün skalası içerisinde yer alan gaming kulaklıkları, performans özellikleri ve etkileyici kullanıcı deneyimiyle dikkat çekiyor

Günümüzde oyun içindeki hissi verebilmek için özel olarak üretilen oyun kulaklıkları, gamer’lar için vazgeçilmez birer oyun ekipmanı haline geldi. Son birkaç yıldır oyunların ses tasarımlarının büyük bir evrim geçirdiğini düşünürsek, iyi bir gaming kulaklık artık ciddi oyuncular için “olmazsa olmaz” araçlardan biri. Bu yazıda, sizin için dünya çapında birçok ciddi oyuncudan iyi not almış 3 fiyat/performans canavarı gaming kulaklığı inceledik.

Sades GPOWER ile “oyuna” kaliteli giriş

Sades GPOWER oyuncu kulaklığı, fiyat/performans özelliklerine bakıldığında piyasada bulabileceğiniz en iyi giriş seviye gaming kulaklıklardan biri. Sades GPOWER’ın en çok öne çıkan özellikleri, hafif ve rahat tasarımı ve etkileyici stereo ses kalitesi. Görünüş ve dış yapı materyali yerine ses deneyimine önem verilmiş olan bu kulaklık, amatör oyuncular için ideal bir seçim. Daha profesyonel oyuncu kulaklığı modelleri arayanları yazının devamına alalım.

Sades Locust Plus ile “ışıklı” oyun keyfi
7.1 surround ses sunan Locust Plus gaming kulaklık ise malzeme kalitesiyle dikkat çekiyor. Sades Locust Plus oyuncu kulaklığı, oyun oynamayı daha da zevkli hale getiren ışıklı bir tasarıma sahip. RGB LED ışıklandırmaya sahip kulaklıklar, ses yalıtımı konusunda da oldukça iyi. Kulaklığın bir diğer artısı ise, markanın tüm kulaklık modellerinde olduğu gibi hafif ve rahat bir tasarıma sahip olması. Sades Locust Plus, son derece iyi bir orta seviye kulaklık olduğu gibi, fiyat/performans özellikleriyle de kullanıcılarına tam profesyonel bir oyun deneyimi sunuyor.

Sades Diablo ile üst düzey oyun deneyimi
Sades’in profesyonel oyuncular için Realtek ile tasarladığı Diablo modeli, üstün ses kalitesiyle olduğu kadar tasarımıyla da dikkat çekiyor. Oyun müptelalarına oyun içinde keyifle kaybolmalarını sağlayacak, etkileyici bir deneyim sunan Sades Diablo’da, bir oyun kulaklığında olması gereken her şey, en ince ayrıntısıyla düşünülmüş.
Kulaklığın öne çıkan özellikleri şöyle:

  • Realtek Gaming Audio teknolojisi
  • Rahat ve hafif tasarım
  • Üstün ses yalıtımı
  • Her şekilde konumlandırılabilen mikrofon
  • RGB LED ışıklar

Kolay kontrol: Sol kulaklıkta ışık, sağ kulaklıkta ses kontrolü

Sades, geniş ürün skalası, kaliteli oyun aksesuarları ve kullanıcı deneyimine verdiği önemle çok yakında Türkiye’deki oyun canavarlarının gözdesi olacak gibi görünüyor. Üstelik artık ürünlere ulaşmak da son derece kolay. Sades ürünlerini incelemek ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak için sizi buraya alalım.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!